IRC-Galleria

LadyDeath^^

LadyDeath^^

All this time I've dreaming of it...

Tuska 07Perjantai 06.07.2007 00:53

Vihdoin sitten koitti toi viikonloppu kun päästiin heiluu Tuskaan koko viikonlopuksi. Siellä oli aivan mahtavaa.

Perjantaina oltiin vaille kaksi kaisaniemessä ja siellä oli ihan helvetin pitkä jono. Mä ajattelin ettei me selvitä siitä, mutta se meni niin nopeesti etten voi käsittää. Mahtavat järjestelyt kyllä. Systeri tuli perjantaina mun ja Hennin mukaan tsekkaa Bodomeita. Me vedettiin Hennin kanssa viinaa ja Hilla katteli vierestä. Se kai pitää meistä huolta, vaikka meijän ois pitäny pitää siitä huolta :D. (Kuitenkin se häpes meitä!) Käytiin tsekkaamassa Moonsorrowta josta ei kyllä hirveesti jääny mieleen kun keskityttiin enemmän juomiseen. DragonForce veti aivan mahtavan keikan taas. Sillon FME:ssä mä kuulin niitä ekan kerran ja todellakin tykästyin. Se laulaja on aivan mahtava. Kaikin tavoin. Heittää niin mainiota läppää. Nytki se yhtäkkiä huus jollekin "Where the fuck you are going. Come back!" Sitten toinen kommentti "Its first day of this fucking festival and you are already asleep. I know you finns are hard drinkers but this is fucking ridiculous", joka on varmaan jonkin lainen vakio läppä, koska saman suuntasta se heitti FME:ssäki. Sit käytiin tzekkaa Imperia ja Immortal. Immortal oli aika mättöä! Sitten seuraavaksi piti valita Katatonia tai Turisas. Noh, mulla ei ollu mitään väliä, mutta Hilla halus kattoo Katatoniaa ja Henni Turisasta. Päätettiin sitten käydä tsekkaa molempia, mutta loppujen lopuksi Henni sanoi ettei sillä ole väliä ja jäätiin kattoo Katatoniaa ja nyt jälkeen päin mua pikkasen harmittaa, ku oon kuullu kehuja Turisaksesta. No ei voi mitään, kaikkea ei voi saada. Seuraavana oli sitten tietenkin vuorossa illan odotetuin eli Children Of Bodom.
Helvetin hyvän keikan veti Bodomitkin. Oltiin valittu juuri niin hyvä paikka että jouduttiin melkein keskelle kunnon bittiä. Siinä sitten yrit hengailla kun jengi bittas ja mun laukkukin kaikenlisäksi hajos :( onnistuin kaatumaankin siinä kerran, mutta ei mua oikeesti haitannu mikään, kun Bodomit oli niin mahtavia :) Keikan jälkeen systeri lähti himaan päin ja me jäätiin siihen ulkopuolelle hengailemaan. Siitä suunnattiin jatkoille tavastialle kattomaan Ensiferumia. Känni painoi päälle jo aika saatanasti. Hennin vanha koulukaveri oli siellä ja niillä riitti juttua, mutta mä keskityin fiilistelemään Ensiferumia, kun en mä mitään kuulu mitä ne höpötteli. En mä silti kunnolla muista mitään muuta kun että keikka oli iha hyvä. Lähdettiin jo yhden bussilla himaan päin kun luuliit että myöhemmin ei mene, mutta oltiin järkeilty asiat ihan väärin.

Lauantaina sitten yhden bussilla taas lähtö Helsinkiin. Tää matka oli paljon kivempi kun eilinen, koska Lohjan mahtavin moppitukka (lainaten murutusta) istuin meitin kanssa samassa bussissa :) siitä ei voi erehtyä. Eli tietenkin Tomi Joutsen! Se oli myös tulossa Tuskailemaan. Tänään tsekattiin Waspi, Brother Firetribe, 45 desigree woman ja emperor. Kyllä me insoniumiakin oltiin kattomassa, mutta eihän siitä tullut hevonvittuakaan kun joku Joutsenen Tomi seisoskeli siinä vieressä. Kauheeta teinihysteriaa, joo tiedän. Nestetasapainoa muistetiin pitää yllä aina, kokoajan. Tuskan loputtua mentiin taas hengailemaan siihen ulkopuolelle ja tää Hennin kaveri olikin sitten siellä ja jäättin jutustelemaan. Joku ihme valkokuvaajakin ilmestyi siihen ja päätettiin yhdessä kaikki neljä lähteä jatkamaan iltaa. Päädyttiin sitten yhteis tuumin Onnelaan. Vippi ovesta mentiin sisään ja viihdyttiin siellä kolmeen saakka. Ihan ok mesta mutta en välttämättä sinne ole heti seuraavaksi menossa uudestaan. Siitä sitten neljän bussilla piti lähteä himaan mutta tyylikkäästi myöhästyttiin. tai ei me oikeesti ees myöhästytty vaan bussi jätti meijät. No kampissa oli kuitenkin muitakin myöhästyneitä ja hengailtiin sitten niiden kanssa. Sen jälkeen kyllä kaikki alkoi menemään päin vittua. Tai ehkä mä olin vaan liian negatiivinen, mulla on asennevamma. Oltiin loppujen lopuksi yheksältä himassa, nukuttiin parituntia ja lähdetiin taas yhden bussilla kohti Hellsinkiä!

Tänään haluttiin mielenkiinnosta tsekkaa Strum Und Drang, joka oli oikeesti aika kova! Nuoret pojat veti helvetin hyvin. Paranoidinkin veti :) Mutta Finntroll ja Stratovarius oli ehdottomat suosikit. Lauria mä tietenkin odotin koko päivän. Ja en turhaan, koska saatanan hyvinhän se veti. Niillä oli niin mahtava tuskan lopetus, että oisko parempaa voinu saada. Mahtavalla meinigillä veti Kotipelto ja otti yleisön tosi hyvin mukaan. Ja hienot pommitkin niillä oli :)
Siitä sitten oli tarkotus lähteä jatkoille Tavalle kattoo Tarotia. Hengailtiin siellä puistossa vielä jonkun aikaa ja myöhästyttiin tyylikkäästi Tarotista puoli tuntia. Hyvä meitä, oli niin paljon muuta puuhaa ;) (vai mitä Henni?!) Tarot veti hyvän keikan ja ne itekin sanoi, että oli mahtava meno ja että kiilaa kyllä niiden Top ykkoseksi. Porrakiin oli eksynyt niitä kattomaan. Tarotin jälkeen hengailtiin ja mietittiin että mihis sitten kun lopulta päädyttiin Baseen. Sitten myöhästyttiin taas jälleen kerran bussista, mutta tällä kertaa oltiin jo kuudelta nukkumassa. :P mahtava reissu oli ja kyllä tuntui että oli taas vetäny viinaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.