IRC-Galleria

LadyJane

LadyJane

Valentine, and nothing less

Selaa blogimerkintöjä

Niinpä, halloweeniä vain.Perjantai 04.11.2005 11:05

Minua o huijattu. Ja pahasti. Eränäiset tahot ovat väittäneet, että pyhäinmiesten päivä oli viime viikonloppuna. Ja toiset tahot väittää, että se olisi vasta tulossa. No, päätin, että uskon tätä vanhempaa tahoa, aivan vaihteeksi.

Ja mitäs sitten huomenna, kun se pyhäinmiesten päivä koittaa? Mitä täälläkin näkee? Saatana, juopuneita kakaroita kurpitsa/luuranko/noita/hirviömaskit naamassa örisemässä ja tuhannen kännissä heilumassa. Hyi s**tana.

En tiedä jenkkilästä, miten siellä vietetään nuoremman sukupolven halloweeniä, enkä ala nakkomaan oletuksia. Tehkööt miten tehkööt, aivan sama.

Eikö pyhäinmiesten päivänä pitäisi hiljentyä HETKEKSI, vainajien muistolle. Ei sillä ole väliä, onko omia läheisiä kuollut vai ei, mutta kai sitä siltikin jokainen voisi sen verran kuolleita kunnioittaa, että pitää hiljaisen hetken jossain vaiheessa päivää tai iltaa.

Ei se paljoa vaadi. Olla hiljaa.. ihan muutama minuutti vain. Olla vaikka yksikseen, jos se ei muuten onnistu. Mutta eihän näinkään ole pakko tehdä.. kukin tavallaan, totta kai. Eipä siinä ole minullakaan paljoa nokan koputtamista.

Koettakaa olla ihmisiksi.

-Junnu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.