IRC-Galleria

:D:D:D:D:D Lauantai 05.01.2008 03:49

Eli... Idea on se että mä rupeen kirjottaan tähän tarinaa. Lopetan tarinani täysin kesken mutta jätän tarinani alun viimeisen sanan erikseen. Seuraava kertoja katsoo vain sen viimeisen sanan joka on erikseen ja aloittaa jatkamaan tarinaa sillä sanalla KATSOMATTA minun tarinaani. ÄLÄ HUIJAA PRKL!!!!!!

Esimerkki:

MÄ: Olipa kerran kissa. Hänellä oli iso jalka. Häntä kiusattiin hänen jalastaan. Joka päivä kissa kävellessään kadulla näki tuijottavia kissoja ja koiria... Jopa hyttyset tuijottivat

häntä (<--- toi on nyt se "vika sana")

SEURAAVA: Häntä oli pystyssä. Kun Maija-Liisa tuli kaupasta kotiin, kotona odotti yllätys. Kalle vauva oli syönyt nukkumatin. Maija-Liisa oli

vihainen.........


ELI TARINA TÄHÄN ASTI:
Olipa kerran yksinäinen krokotiili. Krokotiili oli yksinäinen koska hänet häädettiin kaupungista koska söi kuninkaan nukkumatin. Krokotiili toivoi aina löytävänsä naisen. Naisen joka ymmärtäisi hänen himonsa kuninkaan nukkumattia kohtaan. Naisen joka söisi hänen kanssaan muhennosta. Krokotiili vaipui illan tullen syvään uneen oli vaipunut hän. Liisa heräsi äkkiä nukahtamisen jälkeen kovaan pamaukseen. Pamaus oli laukaus, tuntematon mies seisoi huoneessa pistooli kädessä osoittaen Liisaa. Liisaa pelotti mutta mies sanoi:
"En satuta, lähden tästä nyt kaljalle, moikkis!"
Liisaa ei enään pelottanut eikä mies enään Seissyt anneli istahti sängylle sanoen marjukalle: "Lähdetäänkö johonkin?" Marjukka myötyi ja niin tytöt lähtivät kahdestaan kauppaan ostamaan Mansikoita! Rismo-Railikki huusi äidilleen tämän hältiessään kauppaan. Torkku-Velli niminen televisio ohjelma tuli televisiosta joka oli Rismo-Railikin lempi ohjelma. Siinä oli karvaisia möykkyjä jotka lauloivat tuiman näköisinä. Rismo-Railikki tanssi oli rytmikäs, ja Petteri saikin erektion heti aloittaessaan tanssin Katjan kanssa. Katja ja Petteri olivat menossa hotelliin viettämään kuumaa yötä, kun yhtäkkiä he kohtasivat Petterin isoisän kaiman serkun työkaverin lemmikkikalan lapsenlapsen Einarin. Einari seisoi järkyttyneenä suun loksahtaen auki " PETTERI, kuka tuo huora on jonka kanssa olet ? "
petteri ei voinut kuin päästään itkun. Nyt Katja suuttui ja heitti miehen tiehensä. Hotellihuoneessa Katja ja Petteri paneskelivat sängyssä "Kovaäänisesti he harrastivat sitä!" Milka sanoi järkyttyneenä. " En voi uskoa että näit ja kuulit heidän oikeasti harrastavan... ..örhm! ... No sitä" Jenna sanoi. "Niinpä! Tennis on yleensä hiljaista! Ja ei sitä jaksanut katsella!" Milka huokaisi. Jenna nyökkäsi ymmärtävästi he katselivat toisiaan kuutamossa. Tähdet tuikkivat ja he jatkoivat kävelyään kohti tuntematonta. Kyynel vierähti hänen poskelleen mutta he jatkoivat matkaansa kohti Suurta pippeliä katsoessaan Jarmon silmät pullistuivat melkein ulos kuopistaan kateudesta. Sen jälkeen hän soitti äidilleen ja pyysi anteeksi. Mutta kukaan ei tiedä mistä. Vessanpönttö murisi Kirsille. Pöntön kissa oli kidnapattu ja oli siksi surullinen ja ärtyisä. Kutiava istuin nousi ylös ja Kalle juoksi Pakoon he juoksivat henkensä edestä! Kun he olivat turvassa, he muuttivat italiaan viini tilalle ja elivät elämänsä onnellisina loppuun asti kunnes kaikki loppuikin. Ihmisiäkään ei enään näkynyt kaduilla. Ei ollut enään ketään missään, ei pikkulintujakaan. Mutta se oli oikeasti vain mitä Antero luuli, hän eli kuin hullu eikä tiennyt että kaikki näkevät hänet. Hän leikki Tarzania puissa ja leikki olevansa hieno prinsessa vaikka olikin jo 98 vuotta. Hän oli tullut ilmiselästi.






Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.