IRC-Galleria

Horoskooppisateenkaari.Torstai 01.05.2008 16:39

Tänään on tullut lueskeltua ahkerasti horoskooppisivustoja. Tässä siis yhteenvetoa, joka meikäkäkkärään aika hyvin osuu.

KAKSONEN (GEMINI) 21.5. - 20.6.

Eläinradan kolmas merkki.

Hallitseva planeetta: Merkurius
Symboli: kaksi pientä lasta, kaksoset
Elementti: ilma
Onnenkivet: akvamariini, topaasi, tiikerinsilmä
Metalli: elohopea
Onnenluku: 5
Onnenväri: keltainen (owwai. X) )
Onnenpäivä: keskiviikko
Onnenkukka: kielo

Kaksonen on hyvin levoton ja hänen aktiiviset aivonsa kaipaavat miltei jatkuvasti uusia virikkeitä. Kaksonen hankkiikin paljon erilaisia kokemuksia lähes kaikilta elämänalueilta. Hän haluaa välttää kyllästymistä hintaan mihin hyvänsä.

Utelias ja tarkkaavainen Kaksonen keskustelee mielellään muiden kanssa, eivätkä häneltä lopu koskaan puheenaiheet. Kaksonen omaksuu tietoja nopeasti ja hän nauttii uuden oppimisesta. Toisaalta hän on kiinnostunut niin monista aiheista, että hänen käsityksensä asioista saattaa jäädä melko pinnalliseksi. Hänen on vaikea keskittyä mihinkään kovin pitkäksi ajaksi ja se on yksi syy siihen, että hänen elämänsä on hyvin vaihtelevaa.

Kaksonen on monimutkainen merkki, sillä kaksoset edustavat luonteen kaksijakoisuutta. Kaksosen kaksi puoliskoa kaipaavat kontrasteja, eikä hän voi hyvin ilman niitä.
Syvällisellä tasolla kaksijakoisuus kuvastaa Kaksosen yritystä yhdistää minänsä monet puolet. Iän myötä Kaksonen löytää yhden tai kaksi asiaa, joihin hän todella haluaa keskittyä ja hän saa niistä paljon iloa ja tyydytystä.
Ikinuorekas Kaksonen katselee maailmaa koko ikänsä lapsen silmin. Eläinradan Peter Paniksi kutsuttu Kaksonen tulee hyvin toimeen lasten kanssa, ja koska hän tahtoo itsekin pysyä lapsen kaltaisena, hän ei halua sitoa itseään liiaksi. Kaksonen oppii jatkuvasti uusia asioita, ja mikäli hän osaa käyttää suunnattoman tarmokkuutensa hyödyllisesti, elämä on hänestä aina palkitsevaa ja kiinnostavaa.
//Kommenttiraita: Lapsenomaisena voi pysyä vain eläen lasten kanssa.

Naispuolinen Kaksonen on yleensä pitkä ja hoikka ja hänellä on kirkkaat silmät ja valpas katse.
// Mikä mussa meni pieleen???? :/

Kaksosnainen kävelee nopeasti pienin, sievin askelin. Jutellessaan muiden kanssa hän elehtii vilkkaasti ja puhuu paljon käsillään. Kaksosnainen on nuorekas ja hänen kasvoiltaan heijastuu uteliaisuutta.
Kaksosnaisen luonne on monisärmäinen ja hänen pitää saada ilmaista mahdollisimman monia persoonallisuutensa puolia. Kaksosnainen on erittäin nokkela.
Itsenäinen Kaksosnainen rakastaa aktiivista seuraelämää. Hän pukeutuu muodinmukaisesti ja yrittää siten pysytellä nuorena ja taistella ennenaikaista vanhenemista vastaan. Hänen voi olla vaikea asettua aloilleen, vaikkakaan sitoutuminen ei ole hänelle aivan yhtä suuri askel kuin Kaksosmiehelle. Kaksosnainen on romanttinen, mutta hänellä voi olla useita suhteita, ennen kuin hän löytää sellaisen miehen, jonka kanssa on valmis menemään naimisiin.
// True..

Kaksonen kaipaa vaihtelua, kontrasteja ja muutoksia. Ilman niitä hän ahdistuu ja turhautuu. Hän haluaa rikkoa arkirutiinin pienillä tauoilla, esimerkiksi menemällä ystävien luo vierailulle muutamaksi päiväksi. Kaksonen ei vietä mielellään pitkiä aikoja yksikseen, sillä hän kaipaa seuraa. Jos hänellä ei ole mitään tekemistä, hän masentuu ja näkee paljon vaivaa keksiäkseen jotain puuhaa. Kaksonen yrittää aina käyttää aikansa tehokkaasti.
// Saan näitä kohtauksia välillä sekoillen päättömästi kuin päätön kana.

Avioliitto
Kaksosesta voi tulla loistava puoliso, sillä hän varsin mukautuvainen ja reipas. Kaksonen on onnellisin löydettyään kumppanin, joka kaipaa vaihtelevaa elämää hänen itsensä tavoin. Vakaata elämää ja rutiineja arvostavat ihmiset eivät välttämättä pysy Kaksosen vauhdissa.
Kaksosnainen on lahjakas ja monipuolinen vaimo. Hän haluaa perheen, mutta ei silti ole valmis luopumaan urastaan ja harrastuksistaan. Hän tulee myös hienosti toimeen lasten kanssa.

Kaksonen ja muut merkit

Oinas - Kestävää kiihkoa (Jaa oli vai?)
Härkä - Mikä vitsi! (:DD)
Kaksonen - Kestääkö suhde?
Rapu - Mahdollinen.. (Äitimuori.)
Leijona - Todellista rakkautta. (Mika, Senior-Timo)
Neitsyt - Yllättävän hyvä juttu! (Jhvisto, Leppis)
Vaaka - Ehdottomasti paras. (Pikku-Timppa!)
Skorpioni - Liian kiihkeää.
Jousimies - Sukulaissielut. (Oliko Rude jousimies, Aucci ainakin oli.)
Kauris - Nou, nou nou!!
Vesimies - Vastakohtien törmäys. (Aki. xP )
Kalat - Liian haaveilevaa! (Iskä, Jerry. )

http://www.menaiset.fi/content/view/33/81/
kaksonen+ neitsyt = Sinä olet kokeilunhaluinen, hän vannoo vanhan ja hyväksi havaitun nimeen.
itsepintainen seikkailunhalusi ja vaihtelevaisuutesi kiinnostaa häntä silti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.