IRC-Galleria

Lady_Emily

Lady_Emily

johtaja ylilääkäri

Haaste riitulta (\todellakaunis\)Keskiviikko 31.10.2007 17:07

(Hikipeikon päikystä haaste)


Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Omat omituisuuteni:
eli siis ärsyttävät tapani

1. Vastaan aina tekstiviestiin, vaikka siinä ei olisi mitään mihin pitäisi vastata ja suutun jos muut eivät tee niin.

2. Tavarat pitää olla oikeilla paikoillaan ja tietyllä välimatkalla. Suutun, jos joku käy puuttumassa (siirtämässä ) järjestelyihini.

3. Jääkaapissa tai kaapissa pitää aina olla jonkilaista alkoholia kylmässä tai viileässä. Jos tulee sellainen tilanne, että pitää saada paukku, niin vituttaa jos ei ole mitään.

4. Tyhmät ihmiset. Jos minua ei ymmärretä toisellakaan kertaa, luokittelen henkilön tyhmäkategoriaan ja sieltä on vaikea päästä pois. En pidä siitä, että minua ei ymmärretä.

5. Ainainen laittautuminen. On kohteliasta osoittaa muita ihmisiä kohtaan kunnioitusta pukeutumalla kunnolla ja tilaisuuteen vaatimalla tavalla, AINA. Ärsyttää kaikki huonosti pukeutujat, jopa ruokakaupassa. Ei ole vaikeaa katsoa, että vaatteet sopivat toisiinsa, ne eivät repsota jostain, ovat puhtaat jne. Pistää vihaksi.

haastan :
tippi_
thobie
extreme_box
axssu
paipai

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.