IRC-Galleria

mukavaa ku mul on jo skoba<3Keskiviikko 31.03.2010 01:26

SKOOTTERI on yleensä alle 19-kuutioinen moottorisaha, joka kuulostaa pölynimurilta, ja aiheuttaa yli puolet Suomen liikenneonnettomuuksista. Yleensä skoottereita EREHDYTÄÄN SANOMAAN MOPOKSI, mutta niitä ne eivät tosiaankaan ole (eivätkä myöskään moottoripyöriä!). Jos näet jonkun ajavan skootterilla niin, heitä kyseistä henkilöä ihmeessä vaikkapa kivellä ja huuda perään, ”Homot ajaa skootterilla!” tai "Hintti! Muistiks vaihtaa pölypussin!?"Jos ystäväsi ajaa skootterilla, ota sorkkarauta kauniiseen käteen ja tee se, mitä tehdä täytyy. Skootterin ostavat yleensä naispuoliset henkilöt sekä of koors fruittarit, jotka EIVÄT YMMÄRRÄ KAASUKAHVAN JA KYTKIMEN YHTEISTOIMINTAA. Myös lacoste-lenkkarien likaantuminen vaihdepolkimen käytön johdosta on ylitsepääsemätön ongelma fruittareilla.
Skootterin keksi eräs naispuolinen henkilö, joka ei uskaltanut ajaa oikealla mopolla ja teki pohjapiirustukset rumaan ja epäkäytännölliseen potkulautaan, joka on kiusannut maailmaa jo vaikka kuinka kauan.
Laadukkaimmat ja luotettavimmat skootterit valmistetaan Kiinassa ja Taiwanissa (osastaan tähän vaikuttaa se, ettei niitä tiettävästi valmisteta muualla maailmassa). Näiden johdoille maahantuojat lupaavat jopa 2 viikon taku(u)n. Idän skoottereissa on myös se etu, että VARA-OSIA SAA EDULLISESTI OSTETTUA esim. lähimmältä R-KIOSKILTA, sivasta, alkosta tai vaikka h&m:ltä, mutta ainoa paikka josta scoottereita ei saa on kaikki kunnon moottoripyöräkaupat...jos olet viitsinyt lukea jutun liisää se blogiisi tai moposi vaihdetaan yöllä scootteriin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.