IRC-Galleria

Lamppu

Lamppu

Me viihdytämme teitä ja te viihdytte.

Nyt repes.Lauantai 17.05.2008 20:37

Vaakun vielä hyväksyin. Iceburgin "Oi":n hyväksyin(SE ON NMAA! D:). Mutta että AMPUNAAMIO?!

Joo ostin uusimman suomi-julkasu-OP:n(ku Sogeking komeili kannessa!), ja luin innoissani odottaen että Sogeking pongahtaa esiin. Siinä sitten se pongahti, mutta koin kovan pettymyksen..

SOGEKING > AMPUNAAMIO.

SIIS MITÄ VITTUA SANGATSU, OIKEESTI. NNNNYT REPES ja TASAN laitan sangatsulle vähän noottia tästä. Eihän Naminkaa nimee suomennettu laineeks!

--

No juu, käytiin kaupungis porukal, ostin housut, paidan, sen OP:n, Frendien 7. kauden, kehorasvaa ja sit tarjosin näille köyhille Subwayssä subit(äite kyl lupas maksaa ne takas hähä) ku ei olla enne käyty(ainakaa mie, harvoin käyn misää tomsis). Syätii äiteen kaa puoliks 15cm:n kalkkunasubi, Maikki ja Fay sit söi 15cm:n subit. Emmä ois jaksanu 15cm:n ku tulin jo siitä puolikkaan puolikkaasta täyteen(ku kokonainen on 30cm, 15cm puolikas, ja me syätii puolikas puoliks). Hjyvaa oli, sanoin äitel et ens kerral mennää sit käymää marusekis.

lol Marjo soitti, ISKÄ ON OSTANU KUULEMMA ISON TRAMPOLIININ(mikäli oikein ymmärsin). Samperin hyvä ajotus, koska mun piti sanoo sille että ostaa semmosen .. mä VÄHÄN pompin siinä ku meen iskäl seuraavan kerran! >8DDD

Mut.. ampunaamio .. yhähäää..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.