IRC-Galleria

Lamppu

Lamppu

Me viihdytämme teitä ja te viihdytte.
Soitettiin tänään töistä. Pelkäsin jälleen kerran että ne soittaa MISSÄ SÄÄ OOT SUN VUORON PITI ALKAA JO, niinkun yks pv. :D (en ollu huomannu että sil pvlle olis ollu vuoro .. Tunnollinen työntekijä, olen ma!) Mut ei sentäs, Pirjo vaan soitteli että sopiiko maanantaina vuoronvahdos. Meen nyt sit aamuvuoroon, jeaahhh! Tykkään niin paljon olla aamussa, vaikka iltavuorossa saakin iltalisät. Kekeke.

Oon kuunnellu tänää sikana Spyro 2:sen ja 3:sen musiikkei. NOSTALGIA! Kun olis se pleikka niin pääsis pelaa. Täytynee ryövätä pikkuveljeltä lainaan.

*___*

Tohon tunnolliseen työntekijään palaten.. Niin oon mä aika tunnollinen, vaikka ite sanonkin! Katotaas ..

- Oon myöhästyny tasan KERRAN koko vuoden aikana, ja se oli kyl joo oma moka.
- En oo ollu kertaakaan kipeenä. HUZZAH! Tai no vähän nuhaa on ollu mutta töihin on menty niin kauan kun on pää harteilla(tai ei oo ollu kuumetta).
- Joustan työajoissa. Nää on siis palautetta mitä Pirjo sillon kehityskeskustelussa mulle sano. Niiden muiden palautteiden lisäks, hih. :--)

Mulle tulee niin ikävä tota työpaikkaa.. ): ELÄ TULE IKINÄ TAMMIKUUUU. Tuun 100% varmuudella vollotaan silmät päästäni. Saas sit nähä jäänkö työttömäks.

Olis se kiva jos kaverit kävis mua moikkaamas tuola ennenku lopetan mutku kaikki asuu jossain Beelzebubin perseessä! Laura kyl kävi sillon kerran ja kyyditti sit kotia. 8)

Tänää vois jatkaa Ankronikan kattomista, ja sit "iltasaduks" PSYCHiä. Eilen kattomassanki jaksossa oli Lassiellä aika AWESOME MOMENT, hihkuin ku mikäki fangirl ja pyörin täs mun sängyl .. *nolo*

//EDIT, tuossa jokin aika sitten kattelin videon youtubesta, jonka katsoessaan selviää muka että oletko oikea Queenin fani. Yks kysymys kyl herätti mussa epämiellyttävän tunteen; "Omistatko kaikki fanituotteet? (julisteet, teepaidat ym ym roinaa)" Siis... MITÄ.

Mistä lähtien fanius katotaan KRÄÄSÄN MÄÄRÄLLÄ? Fanius tulee sydämmestä, ei jostain roinasta. Jos se fanius mitattas roinalla, niin olisin aika helvetin huono Queenin fani. Ja nii ehä mää oo kuunnellu Queenia kun kohta 20 vuotta, se on yks harvoista asioista jotka pitää mut hengissä ja itken vieläkin Freddie Mercuryn perään... :-D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.