IRC-Galleria

Lamppu

Lamppu

Me viihdytämme teitä ja te viihdytte.

Sarjassamme turhat merkinnät.Tiistai 03.11.2009 16:10

Hmm. Mulla on tylsää. Voisin varmaan kattoo How I Met Your Motheria ennenkun lähen Christinan kanssa leffaileen illalla.

Haha, selailin vanhoja gallerian pvkirja merkintöjä, ja jotkut oli vaan niin utterly random. Tässä jotain randomeja pätkiä, jotka sai mut meneen wtf lol. Alotetaan vanhoista ensin.

V. 2007

"Älkääkä saatana naurako mun pipareille :D"
"Äite osti mulle nenäsumutetta joka on 2-10 vuotiaille :| katoin sitä pakkausta hetken ja sanoin "... Oonko mää sun mielest 10 vuotias?" "

V. 2008
"Nii, heti ku saan elämän ni mul tulee kurkku kipeeks. :--D I'M DESTINED TO STAY AT HOME?!"
"Olin Maikin kanssa iskällä. Juotiin siellä verrrrrrta!"
"HA! En ajanu päin puuta tänää!"
"Khihi, Kikka-täti oli kehunu mua mummolle... Kurvit on kuulemma kohallaan ja oon kuulemma "fiksu likka". On se kiva välillä kuulla kehuja, kun melkeen aina on haukuttu. Mut ois se kiva jos KEHUTTAS PÄIN NAAMAA. :'D" NIIN VINK VINK ei ne kehut mua auta jos ne lausutaan mun selän takana(mikä itsetunto-ongelma!)
"Varo vain, seksimies, KOSTO ON SULOINEN."
"Tänää ku tuli joku miekkonen ilmavoimista ostaan tupakkia ko olin kassal, olin sillain "OMGH OMGH", khihi. " LENTÄJÄMIEHET ON IHQ.
"15) Onko vaikeaa kertoa ihmisille, jos tykkäät heistä?
- ON! D: Multa pitää kysyä ennenkö suostun kertoon.. (näin kävi!)
" :''D truu stoori! Miten niin oon ujo.. 8)

V.2009
"Lamppu sanoo:
¨joo... voisin oikeestA a postatasm aanmana tien mnaamaan ja galelriaan
" LLOL en ollu kännis sit(absolutisti, rakkaat ystävät), harjottelin kirjottaan läppärillä ilman et katon mitä painelen. :D Nytkun on tää vanha näppis käytössä, niin sujuu loistavasti.
"Oletko koskaan ollut TV:ssä? - En näkösällä, mut kuulunu oon .. "HJK - HAISEVAT JUNTIT KENTÄLLÄ!" .."
"Oon lihonu 1000000kiloo ja pitäs laihuttaa" Oon aika totuudenmukanen mun lihomisessa, enkö! Eilen kyllä alko sit rääkki, että saisin nää pläskit pois. Wish me luck!
"Ja mua ei vois vähempää kiinnostaa mitä te ihmiset siitä ajattelette että meen leikkeleen itteeni, en tee sitä sen takia että haluan DDDDDDD kupit ja nännit joilla voi viiltää lasia rikki tahi ampua laasersäteitä." Puhe oli siis suunnitellusta rintojenkorjausleikkauksesta ..
"Haluaisitko suudella häntä? - No en ehkä vieraita ihmisiä viittis mennä imuroimaan huulillani."
"MUN NENÄLLÄ ON MENKAT!"

Ahahha I has no life. Mut joo, ja PÄÄTIN ton edellisen merkinnän kirjottamisen jälkeen, että en angstaa tänne enää, vaan vuodatan kaiken paskan varsinaiseen blogiini. Miiiitä tulee aina sillon tällön. Ja voisin muutenkin rajottaa tänne kirjottamista, kun ON se varsinainen blogikin olemassa. Joten jos mun juttuja haluaa seurata, niin sinne! Linkki löytyy täältä galleriasta, etsi.

Mut nyt, HIMYM!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.