IRC-Galleria

Lamppu

Lamppu

Me viihdytämme teitä ja te viihdytte.

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Maanantai 02.07.2007 15:10

Ahyahah tulin tännää kotia. Jäipi tuo Lapin murre vähä pääle, mutta eiköhä se siitä mene poies :D

mites, meni ihan hyvin Rovaniemel. Uusia vaatteita sain(kolmet paiat, housut ja laukun - tosin sitä ei lasketa vaatteeks? XD), ja uudet linssit silmälaseihin! kiitos iskä *bow* käytiin Taiston optikolla kahtomasa miun silmät, ja tilattiin linssit :D iskä ottaapi ne matkaansa sieltä liikkeestä ku lähtevät takas tänne etelään, ja sit laitetaa ne mun laseihin jossai vaihees kii. ihihiii ei enää siristelyä!

Iskä tosiaan sit makso mun junalipun,sen hirveän 62,80e.. periaattees en ois tarvinnu siit vahtimisest yhtään rahaa ku noissa mitä iskä osti oli jo iha tarpeeks. vaatteisii meni kai joku 60e(Halpa-Hallista ostettiin o/), linsseihin jotain satanen, ruuat(köh käytiin vähä ravintoloissa - eli kallista meininkiä >__>) ja sit ton junalipun.

Siinä Lyyli-mummon lähellä ku on semmonen kiva puisto, ni siellä oli sika siistejä puita o3o ne oli ihan toukkien ja seitin - tai jonkun vastaavan - peitossa, näpsin niistä kuvia ja laitan niitä liveen/deviin/bloggeriin sitte. ja oli ihan viiiiiidun kivaa kattella lentopallo pelejä, yyygnhjgnhg. XD istua ku tatti sielä reunalla .. Okei oli niitä siinä mieles kiva kattoo ku iskä ja alpo(merjan isoveli) pelas.

härre gyyd kello o 12 ja tuntuu ku se olis neljä. No ehkä se johtuu siitä että en nukkunu pätkääkää junassa XD nii no paitti tunnin, ja lopun sit YRITIN nukkua mut siitä mitään tullu, kuuntelin ku känniläiset riehu, kurkin edessä istuvan ämmän kannettavan ruutua ku se katto lehvaa, piirtelin, haukottelin ja vessas ku piti käyä ni vessanpönttö oli rikki XD ilmeisesti känniläiset rikkonu. kävin sit kotona ku olin joskus kuuden jälkee aamul kotona. Oli kyl uuvuttava matka ku ei saanu nukuttua, onpaha nyt sit junakiintiö vähäks aikaa täynnä. 8D ei mut sin jyväskylää ja hesaan pitää men ..........

hihii iskä soitti mul sit yhrkdän - oho, siis yheksän - aikaan että pääsinkö perille. Älkää naurako mulle, en o nukkunu ni virheitä ny tulee väkistekki XD No pääsinha mie, ja sanoin että en nukkunu sit yhtää - paitti sen tunnin. Iskä sano että me nukkumaan mutku ei väsytä.. ;_; paitti silmiä kuivaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.