IRC-Galleria

sellainen ylämään kivistöLauantai 29.03.2008 18:38

Joskus tunnit ovat kuin minuutit,kuu kuin juusto ja siilit kuin lehmuksen tuoksu.

-Olin matkalla siin neljän maissa valtion rautatien ratsuun joka veisi mut perille muiden urheiden toverien kanssa. Vahvuutemme oli 3, mutta määränpäähän tuohon pahamaineiseen HIFK:n kotikaupunkiin päästyämme oli meitä jo 5.
Mallas tuoksui ja naiset tanssivat kun Apollo lähti meitä kuljettamaan kohti uusia seikkailuja. Tähän mennessä hurja joukkiomme oli vahvuudeltaan kasvanut jo yhdeksään henkeen.
Ei ihme että matka sujuu rattoisasti tässä ahtaassa bussitunnelmassa. Monikohan jaksaa kuunnella BMW:n ostamisesta Kosovosta,mistä se aila-täti löysi unelmien poikaystävän -70luvulla ja miten meni Mölkyn MM-kisat Lahdessa -07.
Astuimme ulos laivueesta ja Valintatalon kassaneiti alkoi flirttailla. En tiedä kuuluuko se ammatinkuvaan iskea nuorempia poikia, mutta minuun se ei ainakaan tehoa. Näitä varten on MILF.
Kassit täynnä mennessä ja tyhjänä illaan päätteessä. Suomalainen viinakulttuuri on murtamaton kuin Mannerheim-linja. Ryssäkin sen tiesi ja rautaesirippu repes.
Kun Apollo haki meidät takas kuumatkaltamme oli mieli maassa kuin Ilellä. Ilellä tuli saldoraja täyteen.
On asioita joita on kiva ja hassu tehdä, mutta kun tekee tekeekö sitä omasta tahdosta vai onko mukana tuo peikko promillehirmu. Turhaa tekopyhyyttä syyttää luolamiestä, kun itse on ollut se apinakuningas joka vetää siltä banaanilta kuoret pois.
Oli asia miten vaan,kiitos ja joskus uusiksi,viidakossa on eri laita päivisin kuin öisin:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.