IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Isosaaren jurmutKeskiviikko 07.10.2009 23:24

Täällä näin ollaan. Isosaaressa.
Alokasaika meni Upinniemessä ja sitten siirto tuli. Tuliasemamies on hommannimi, mutta tehtävänä tulenjohto,Wow. on se niin mehukas.
TJ93 tällä hetkellä,suurelta se tuntuu,mutta kyllä se aika tässä menee ihan liukkaasti eli ei ruveta hajoilemaan ihan viel turhaan..
Ei ole tullu tänne kirjoteltua eikä lisäiltyä uusia photoja vähään aikaan, mutta teidän iloksenne se kaikki. Suon sen rauhan meren päällä.
Eli 8.1-10 pääsen ulos tästä loukosta ja sitten viinikuplii ja juostaan niin helvetin lujaa pois!
Ei tässä sen kummempia tällä kertaa. Pitäisi mennä tekemään pinkka ja punkka valmiiksi kun varttia vaille tulevat tsekkaamaan ne. Nuo alikersantit perkeleet. Mut hei ollaan kuulolla,tsau
Se on kohta käsillä. 30.5 siis. Sillon kruunaus kaikentietäväksi yo-juipiksi meidät kaikki lyödään.
Siinä meni taas 3vuotta heittämällä. 6vuotta Klinkbackassa, 3vuotta Karjaan ylä-asteella ja siitä 3vuotta Karjaan lukiossa. Naamat on vaihtunut paikan mukana,mutta kaikennäköstä on tullut nähtyä ja koettua eri immeisten kans.
30.5 on siis kevätjuhla ja samalla valkiapäiden juhlaa,..nenänvalkaisu taka-alalle jääköön! Suurimman osan kanssa luokastamme singahdamme t-saareen Knipaniin päivällistämään. Unohtamatta ruotsalaisia snapsilauluja,jotka toveri-svenskit sinne iloksemme tuovat. Siinä se viikonloppu menee sitten itseään koottaessa sekä yo-lakin osia etsiessä.

-Joo no jatketaan paremmalla ajalla,tässä on nyt vähän pääsykokeisiin lukua meneillään elikäs pelikäs piu pau. ->

Arskan & Mikon matkassaKeskiviikko 04.03.2009 17:10

Alle viikko niin on äikän esseekoe. Saapi nähä miten menee,kun jotenkin siihenkin pitäs valmistautua. Lukemalla blogeja,kolumneja,mielipidekirjotuksia ja sensemmosta. Ite oon lähinnä lukenut vaan Arnold Schwarzeneggerin elämäkertaa,mutta mielenkiintosta sekin! "pumppaaminen on parempaa kuin laukeaminen". heh
- Kattelin tossa Saippuaprinssi-elokuvan aikani kuluksi ku ei jaksa laskee matikkaakaan jatkuvalla syötöllä. Siinä oli tämä Mikko Leppilampi,Pamela Tola sekä Outi Mäenpää pääosissa:) Ihan viihdyttävä pätkä. 2tähteä:) + 1 koska Pamela Tola on nättimys.
--> takaisin matikan pariin-

Kojootti vetää viidakossaSunnuntai 01.03.2009 23:57

- Eilen oltiin juhlimassa rakkaan kaverini Meten 18vuotissyntymäpäiviä. Oltiin tuolla Fiskarsissa. Se on se ruukki joka on tuossa vieressä muutaman hikisen kilometrin päässä josta vereni juontaa juurensa. Eli Metellä oltiin joo ja taisteluasemissa olin minä ja moni muu tonttuileva kaveri! etupäässä itse juhlakalu oli iloisella mielellä puhumattakaan muista juhlavieraista ,jotka vetivät boolia kuin sienet,kuivat sellaiset!
Eli reittinä toimi Fiskars - automaatti - Affe. Se pirun affe ihmisen katala piru pään yläpuolella joka houkuttelee itseensä kaikki sen eliksiirin ystävät, josta ei ole paluuta ! Ilta siis oli mitä oli, "Kun kaunis nainen hymyilee, jonkun kukkaro itkee" ,kuvaa hyvin illan kulkua.
Musiikki soi,tanssi vie,viina lyö päin pläsiä. Tänään ollut luidenkeruupäivä, mut huomenna taas tositoimiin. Niskasta kiinni,lukemaan ja liikkumaan. Ja niinhän se on että...Joo miettikää näitä sanoja:

"Maailman vaarallisin ruokalaji on hääkakku"

ja jokainen,onnea etsiiMaanantai 23.02.2009 18:09

ja jokainen siitä unelmoi.
- Joo eli nyt on se aika vuodesta,kun pitää lukea kaikkein eniten ikinä tähän asti. Yo-kokeet siis on ihan pian klyyvarin edessä! Itselläni on vielä äidinkielen essee-koe, englannin kirjallinen osio sekä matematiikka. :) Jätin nuo reaaliaineet tänä keväänä muille ahkerille. Lähes pari tuntia sain jo tänään laskettua ja oon y-l-p-e-e ! vielä pari tehtävää ja sit se sais olla siinä tältä päivältä.
- Viikonloppuna tuli tehtyä lattiaremonttikin kotona. Vaihettiin lattiat keittiöön ja ruokailutilaan ja tulihan siitä hyvä.
pus pus niks naks maksu ekaks -->

Elikäs elipäli pauPerjantai 20.02.2009 21:35

Noniin,se on perjantai-ilta ja Suomen kansa sai juhlia taas yhtä mitalia Hiihdon mm-kisoissa tsekin maaperällä! Matti Heikkinen melko stygyllä esityksellä 3. 10km:llä. Pitääkin tässä iskee jokasen aivolohkoon pieni pettymys myös siitä, kun A.Koivuranta jäi ilman peltiä ! No okej. Paljon lajeja ja paljon päiviä jäljellä. Ootan innolla sitä kun ne päästävän Harri Ollin aitauksesta hyppyrin nokalle ulvomaan! tähän väliin Ollille:
Great one jamppa tuomisen sanoin "korkki pysyy kiinni"

Jou jou,se on mou chouKeskiviikko 18.02.2009 19:38

Okej,eilen alkoin minunkin snoukkakauteni. Påminnessa käväsin ja oli ihan mahtavat kelit sielä vuoren rinteillä. Just sopivasti oli populaakin paikal ettei tarvinnu sauva ojossa siel kulkea. Mutt nyt taitaa hieman sellanen flunssapöpö olla iskenyt...lumimies prkl.

words of lenin " read , read read ! "

unihiekkalådaSunnuntai 08.02.2009 02:53

Elikäs nukkumaan päin ja päivän slogan:

"Jotkut pitävät Superman pyjamaa. Superman itse pitää Chuck Norris -pyjamaa."

V*ttu taas tillilihaaPerjantai 06.02.2009 13:45

Noniin. Elikkäs eilen oli textitaidon yo-koe. Se meni sillai jotenkuten,mutta ei erinomaasest:P 3 tehtävää piti tehdä, joista 2 meni mielestäni hyvin ja kolmas oli aika väkisin väännetty =/ Saa nähä mitä jury antaa tuomiona. Syytön kunnes toisin todistetaan.
Okej kello lähenee uhkaavasti keskipäivää ja pitäisi alkaa duunaamaan safkaa itelleen.
Aattelin että nakkikastike ja keitetyt potut olisi tarpeeks haastavaa tälle päivälle :) sit kävellen käväseen koululla.
ei nahkapuku purista pallia,tä on tavallista rallia!

Oolrait, keksis vielä jonkun hyvän sloganin tähän loppuun. no lainataanpa yhtä sit:

"kehitys loppuu tyytyväisyyteen" by. Antero Niittymäki.
« Uudemmat -