IRC-Galleria

Lapsonen

Lapsonen

I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone.

Illan viihdettä.Sunnuntai 27.09.2009 04:01

Hienoo ku Laalta tulee viesti 23:00 et "Mins! Siun galleria tunnukselle on hakkeroitu! Tai jotain!" ja satun sillon justiinsa olemaan toisella puolen Klaukkala-cityä. No jaa, mikäs siinä, totean sitten et siinäpähän leikkii ja palailen ennen yhtä kotia tarkastelemaan et onko tyypillä ollut hauskaa.

Ja makeat naurut sain, mietin vaan et loppujen lopuks tää meidän salaperäinen ihailija oli ollut aika varovainen tyyppi, ei uskaltanut ihan kokonaan minnuu nolata. 8< Oon kai sitten jotenkin herkkä, kiitos, kun säästit miun tunteita <3 Selvästi oot tietäny, et kuinka pitkälle saa mennä ja kuinka pitkälle ei, tää säily sopivasti hyvän maun rajoissa, eikä mitään pahaa tapahtunut. Voinhan mie leikkiä bi:tä siun mieliks, jos sitä niin kovasti tahdot~ 8)

Tää on jännää, ensin tuli tosi kuuluisa fiilis, kun joku on ihan löytänyt miun onnettoman käyttiksen ja todennut et tää on tarpeeks arvokas hakkeroitumiselle. Wii, siistiä! 8D Ei sinänsä ihan jokapäiväinen kokemus, joten aattelin et pitää muistaa tää. Sitten voin vanhana mummonakin hehkuttaa et "Minun Galtsu-tunnukselle hakkeroitiin sillon kun oli vuosi 2009." Toinen vaihtoehto olis tietenkin se, et joku olis metsästäny miun salasanan jostakin, mut tuskinpa mie tuttavien joukossa nyt niin mielenkiintoselta näytän et sellasta kannattais tehdä? Tai en tiedä, ehkä herätin jonkinlaista kiihkoa tään anonyymin silmissä ja se halus ehdottomasti muokata miusta paremman ihmisen. Nyhyy, aina ei voi täyttää muiden toiveita. 8< Sorge.

Mutta, kiitokset sinä anonyymi, teit tylsääkin tylsemmästä (no ei niin tylsästä, kivaa oli aiemminkin) lauantai-illastani viettämisen arvoisen. 8) Tää oli oikein mielenkiintonen kokemus, oon nyt imarreltu huomionosoituksestasi. Ehkä tällä on kans jokin yhteiskunnallinen sanoma maailmalle, mut mietitään sitä sit myöhemmin. Just nyt oon vaan otettu siitä et halusit kovasti stailata miut uusiks. Hyvä yritys, oli hieno suunnitelma!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.