IRC-Galleria

LarDie

LarDie

Might be bleeding I'm still breething

Pulkka+Auto+Jesse klo 01:00-03:00Maanantai 04.02.2008 15:20

Ei olekaan pitkään aikaan ollut noin hauskaa. Päätettiin kavereitten kans ottaa pulkka ja köyttä ja mennä kiskoon sitä pulkkaa auton peräs Orikedol. Sidotaan köysi autoon kiinni ja toiseen päähän pyörän stonga, Jesse menee istuun pulkkaan ottaa tangosta kiinni ja sit painetaan kaasuu. Päästään noin 40kmh ku jesse lentää kyydist, mutta pian pysyy helposti jo 60kmh vauhdis.

Jesse sit päättää et koitetaan pidemmäl suoral ja juu niimpä tehtiin, nyt päästiin jo huimiin 80kmh vauhteihin. Puolen tunnin harjottelun jälkeen Jesse roikkuu jo 100kmh vauhdis kyydis eikä ees kaadu. Oli munki sit pakko koittaa, mut ei jumalauta 70kmh vauhdis en nähny enää mitään ja päästin irti, koitin myös et miten mahdan liukuu vattallani ja tälläkin tyylillä pääsin säälittävät 60-70 ennen ku päästin irti.

Koitettiin et miten pysytään kahestaan kyydis, no ihan päin vittuu ku vauhti kasvo 60-70 lipes taas tanko. Jessen oli taas aika koittaa uutta ennätyst ja pituudest tuli ainakin, Orikedon suoralt uuden vankilan ohi urusvuoren radan viereen.

Mutta nyt oli aika koittaa alamäkeen kuinka kovaa päästään. Kiihdytettiin vankilan ohi siihen mäkeen ja jumalauta mittari näyttää vielä 130kmh kun Jesse roikkuu perässä.

päivän nopein Jesse (fognex) Lehto 130 kilometriä tunnissa joku päivä vielä se 200 :D

todisteena on kyllä video materiaalia

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.