IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Cher journal de TEAM LASER EXPLOSIONKeskiviikko 19.04.2006 13:55

Pendant le weekend j'ai continué ma tentative de lire tous les nouvelles de H.P. Lovecraft, faisant progresser la cause avec huit nouvelles lues. Toutes en anglais bien sûr, son vieux anglais c'est un plaisir à lire. Etant familier (J'en ai lu vingt-trois) avec la vocabulaire, je ne dois plus utiliser un dictionnaire.

Dans dix minutes je vais déjeuner avec Tuomas au restaurant chinois, aprés lequel on va boire une bière(!).

Cher journal...Tiistai 18.04.2006 17:12

Le mardi aprés les Pâques... Travail, je ne l'aime point. Un vrai travail m'irait mais la service civil, c'est de la galère. Mais, pour mon étonnement, il n'y a qu'un boulot. Il peut m'attendre un ou deux jours. Apparemment les vacances ils étaient utile car je n'ai pas du boire de la café ce matin. Même que je ne dormais pas plus que d'habitude pendant les Pâques, je dormais moins à cause des certaines festivités non religieuses et vraiment non pas très vertus.

Hum, il me semble que la salle des travails manuels est libre, ainsi la journée de travail(hein) est fini, et j'y vais.

IhihiKeskiviikko 22.02.2006 15:28

Ihan niinkuin näitä kukaan lukisi. En minäkään ikinä muista, että täällä on päiväkirjoja.

Heidi houkutteli intialaisen ruoan lyhytkurssille. Saapi nähdä järjestyykö se, mutta olisi kiva oppia tekemään ruokaa. Tänään olen töissä lähinnä kaiverrellut ruusuketta uuteen luuttuun. Hidasta hommaa. Kahviakin olen juonut, kun täällä on taas kermaa, täällä töissä.

eilen kävin lenkillä t-paita- ja polvihousuvarustuksella. Oli jo vähän kylmä, mutta kyllä viimeiset pari kilometriä ruumis osaa jo lämmittää itseään. Osaan seistä päälläni, eikä käsillä seisontakaan varmaan kaukana ole, sitä vaan ei uskalla tehdä omassa huoneessa, niin ei tule harjoiteltua.

Pitäis varmaan ruveta suunnittelemaan vaellusreissua jonnekin. Uotin Mongolia-idea on liian hullu. Tuntuu vaan että Norja on jo koluttu, kun siellä on jo oltu. Kaipa sieltä löytyy muitakin vuoria kuin Njunis.. Suomen Lappi on liian tylsä.

egg?

Whad, blog?Torstai 27.10.2005 17:31

Tänään opetin neljä tuntia englantia nelos- ja kolmosluokkalaisille. Olin kuulemma paras ope ikinä. En ole ihan varma olinko, sillä minullahan ei mitään koulutusta oikeasti ole. Englantia vaan osaan kuin kameli arabiaa. Harmillista kyllä, vakituisista tunneista johtuen en ole kerinnyt tehdä paljoa omia projektejani täällä koulussa. Minulla on nyt tekeillä go-nappulakuppi. Löysin oikein hienon värisen ja kuvioisen palan mäntyä ja pistin sen jo ohueksi. Tarkoitus olisi liimailla ne kupiksi samaan tapaan kuin luutun kaikukoppa, taivuttelemalla.

Oli myös kolmas ajotunti kuorma-autolla. Kytkin on vielä vähän hakusessa, samoin oikean puolen tarkkailu. En kuulemma meinaa uskoa, että kuorma-auto on leveä kapistus. Vaihteiden vaihto alkaa olla hyvällä mallilla.

Perjantaina Turkuun kaverin luokse käymään Oskun kanssa. Valtio maksaa matkat! Sain tänään matkashekit. Vielä olisi kolmisenkymmentä eessuntaassunmatkaa jäljellä.

Blogi galleriassa on kyllä aika sairas idea. Onneksi tämä ilmeisesti kuitenkin tulee olemaan ilmainen osa palvelua. Eipähän tarvitse pitää livejournalia tahi mitään.

Piparirasia.
« Uudemmat - Vanhemmat »