IRC-Galleria

dingdingTiistai 09.01.2007 23:49

Vitsi oikeesti. Telkkarista tulee koko ajan kaikkii raskaus- ja synnytysjuttuja, sit niitä pitää kattoo ja stressaa viel lisää. Pitäis varmaa vähä rajottaa. Tän päivänen oli kyl ihan hyvä :P. Pakotin Mixan taas kattoo sitä, erityisesti synnytysosioo.

Tekis nii mieli nähä vauva taas :(. No mut onneks seuraava ultra on 25.1 :). Jos siel sais kurkittua sukupuolta vaikka ne nyt sitä ei kerrokkaan. Oon menny jo tyhmänä ostelee vauvanvaatteita, enimmäkseen kummallekki sopivia, mut on siel pelkästään tytölle olevia :P. Täytyy sit säästää myöhempää käyttöä varten tai antaa eteenpäin. Tai sit vaan pukea poika niihin. Sanoinki Virpille, et meiän mahdollisesta pojasta tulee varmaan jotenki kieroon kasvanu :). Mut kyl se on tyttö ;P.

Tunsin tänään vissii ekat potkutki :). Ihanku joku ois töniny tonne vasemmalle lonkkaan päin. Ilmakuplia on tuntunu jo muutaman päivän ajan. Oon tosi hyvä äiti, ku välillä öisin ravistelen mahaa niin, et vauva herää :). Mut tiiänpähän, et se on hengissä. Toivottavasti ainaki.

Huomenna hakee Heinolasta rattaita <3. Saas nähä millaset on. Meneehän ne mökillä sitte vararattaina jos ei muuta :). Nyt ei periaatteessa enää puutu ku hoitopöytä ja mahdollisesti parempi turvaistuin autoon. Muuten kaikki on jo hankittuna :P. Vauva tietenki puuttuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.