IRC-Galleria

epätoivon hetketLauantai 09.05.2009 00:32

Kävimme lääkärissä tänään poikamme kanssa (1v 6kk) koska pitkittynyt yskä,nuha ja vatsakivut olivat lisääntyneet. Lääkäri totesi kaikkien korvan tarkastusten sekä keuhkojen kuuntelun jälkeen että pojalla on mojova korvatulehdus jota nyt sitten ruvetaan lääkitsemään. Ikävää, sillä pikkumiehellä on ollut jo yhteensä 3 korvatulehdusta :( Myös ummetukseen lääkäri määräsi muutaman peräruiskeen sekä kuurin jälkeen rupeamme syömään kuukauden ajan laksatiivia minkä pitäisi helpottaa pojan tarpeita.

Olen todella tyytyväinen mehiläinen- yksityiseen lääkäriasemaan. Siellä saa aina niin hyvää palvelua ja lapsi tarkastetaan hyvin. Toisin kuin TIKKURILAN TERVEYSASEMALLA jossa henkilökunta on palkattu jostain ihan muusta syystä! Siellä ei edes kuunnella keuhkoja saatika katsota korvia, vaan tehdään diagnoosi pelkän puheen perusteella. Muutenkin yksityisellä lääkäri juttelee potilaan kanssa ja on hälle ystävällinen. Samaa ei voi sanoa vantaan terveydenhuollossa.

Vaikkakin tämä lysti maksaakin, niin mielummin maksan hyvästä hoidosta, kuin epäammatillisesta kohtelusta sekä diagnoosista joista kuitenkin tiedän sen verran kun suvussa lääkäreitä ja palomiehiä/sairaankuljettajia on!

Tänks!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.