IRC-Galleria

Lazara

Lazara

(Sciurus Vulgaris)

Blogimerkintä

« Uudempi -

Hyyyyyi!Perjantai 30.01.2009 01:32

Viime torstaina kävi työtapaturma. Kaksi päivää saikkua. Tänään oli kontrolli, ettei keuhkoon jääny mitään häiriötä, vaikkei se siltä näyttänyt torstainakaan. Varmistuksena kuitenkin. Noh, tänään ku mentiin sinne kontrolliin Merja-työkaverin kanssa (jonka kanssa siis tapaturma sattui) ja mukana oli Karo(liina). Karo kävi sitten kysymässä vastaanotosta B-hepatiitti rokotteesta, joka kuuluu meille keikkaporukkalaisille, kun ei ikinä tiedä mitä tulee päivän tai huomisen töissä vastaan. Noh, Karolle laitettiin rokotusaika tälle päivälle just ennen meitä ja Merja sitten tempas, että ny ku tässä ollaan, nii meillehän vois laittaa ne samalla.

Hyyyyyi. Ne rokotti mua ihan äkkiarvaamatta. En olis tänä aamuna töihin lähtiessä uskonu että mua rokotetaan.

Eipä sillä että valittaisin, ku tehosteet on laitettu nii b-hepatiittirokotteesta ei tartte koko loppuelämänä huolehtia ja tiedän että omakustanteena tuo olis aika hintava tikki, mutta hyyyyi rokotteita. :<

Samoin mun "pitää" mennä ens viikon perjantaina sinne uusiksi operaatio Luomenpoistoon. "Pitää" siis siksi, että hoitajatäti sanoi näitten olevan ihan hyvälaatusia, ettei tartte huolestua tai olla huolissaan, mutta että varmuuden vuoksi ne voisi kyllä ottaa pois. Eikä siis asia olis millään lailla ollu käsiteltävänä, jos en olis sitä ite maininnu. Mutta kun papalla on ollu joku luomikasvain ja sen jälkeenki siltä on luomia poisteltu, niin ajattelin että parempi katsoa ku katua, mieluummin niitä epämääräsempiä luomia pois nyt ku sitte ku niitä pitää leikata ku on kasvustoa alla.

Ainut mikä mua huolettaa noista, on tuo mun syntymämerkki jalassa. Se on iso, ruma, rypyläinen, epätasaisen värinen ja epäsäännöllinen + se kasvaa karvaa, mutta tietyllä tavalla pidän siitä. Sitäpaitsi se on aina ollut tuon näköinen, joten ei se millään tavalla voi kasvaimellinenkaan olla. Siihen olisi puututtu jos siinä olisi jotain hälyyttävää. Tietty lisäksi pelottaa, että koska se on tossa polven sivussa, hieman polven yläpuolella, niin kun se iho liikkuu, niin pelkään että ison, ruman luomen sijaan saan valtaisan, ruman arven. Näkyviä arpia mulla on jaloissa jo ihan tarpeeksi, en taho enempää niitä ktxbye.

Mutta vielä mukava päätös kuitenkin tälle päivälle. Kävin illalla Karon luona kylässä ja oli älyttömän mukava käydä. :) Siellä oli kaksi kollia, jotka valtasi miun sylin heti, vuorotellen ja yhtäaikaa. Muutenkin oli mukava vaan istua ja jutella, purkaa ärsyttävistä työkeikoista ja -kavereista ja jutella kissoista ja poikakavereista ja vaikka mistä.

Hiih, hyvä mieli. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.