IRC-Galleria

paskaa suuhunSunnuntai 10.01.2010 10:49

on se hienoo.

oltiin tänää eräällä kaverilla, olin kuskina muutamille tyypeille. nättiä.. ilta siinä sitten eteni, piti sinne sun tänne mennä mutta lopulta ei liikuttukkaan.
illan päätähti pelasi korttia erään toisen henkilön kanssa.. jossa oli loppuenlopuksi tilanne päätähden hävitessä olisi hän 140€ velkaa, hänen voittaessa saisi 60€.. nojoo, peli jouduttiin lopettamaan siihen ku herra ei osannut enää pelata korttia ja kaatoi viinat pelikorttien päälle, niinkuin 4min sitä ennen sanoin että kohta käy niin.

no ei siinä mitään, jatkoin dj hommia tietokoneella.. seuraavaks herra tippui tuolista. ei päässyt ylös, kannettiin sohvalle, ei pysynyt, kaatui sohvalle toisen tyypin päälle, kaatui takas lattialle, konttasi pitkin lattiaa. sammui. heräsi sitten jollain tavalla 30min päästä, käveli pitkin seiniä, piti kotiin lähteä ja ruokaa hakemaan sitä ennen.
no ei mitään, ystävällisesti menin laittamaan auton lämpiimään.. odoteltiin siinä sitten sisällä ja ihmeteltiin missä herra on, et varmaan kömpiny takapenkille nukkumaan.

NO EI, vittu hypänny kuskin paikalle peruuttanu perseen lumikasaan ja ehkä mahdollisesti naapurin puskuriin. siitä sitten wrc 3 pelanneena jalka suoraks ja rattii vinoon ja kovaa ajoa.. auto löytyi ojasta ja herra puikoista... kaasu pohjassa homo polki siellä ja auto oli pohjastaan kiinni ja vittu huh huh..mitä paskaa.
ekat selitykset, en mä tota autoo oo tonne ajanu, kyl mä myönnän et peruutin mut en sitä tonne oo ajannu. haista nyt vittu äläkä jauha paskaa... kommentit tyyliin, haistakaa kaikki vittu... lähti sisään, meni vielä vittuilemaan talon emännälle joka oli ollut nukkumassa.

voisin sano tähän loppuun, siinä on mies parhaassa iässä ja vittu HUH HUH!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.