IRC-Galleria

LeLLy-

LeLLy-

Sekasin päästään.

Sunday hey.Sunnuntai 04.11.2007 21:45

Jos saan kuvailla tätä päivää niin vitun tylsää olis sopiva ilmaus. Paitti ku olin niinan kans puistos se oli ihan jees.
Aamul heräsin niinku 6.30 reeneihin ku toi yks taneli oli viel yöllä koittanu soittaa mulle. Enpäs vastannukkaan sulle. :P sitte olin koirakoulussa reiskan kans <3.
Ja sit viel kävin intersportis ku piti hakee sellasii luistelutrikoit mut eihän siellä perkele ollu. Sukupuolisyrjintää saatana. ;D Niitten trikoitten hinta on muute 40€ ja ne menee iha heti paskaks. Ihan kiva sillee.
Huomenna taas koirapäiväkotiin katteleen pikkuhurttia. Pitäs viel viikko kestää niit karvapalloi.
Onhan ne kyll melki kaikki ihanii. Paitti ne kuolaavat ja tappelevat yksilöt.
Rahapula vaivaa, jostain pitäs viikos repästä 20€ vähintää... Mielummin toki enemmänki.
Pitäs tää mun lettiki värjät uudestaa ku siin on sellasii raitoi ku ei väri oikee riittäny. Ajellaan kaljuks samantien perkele sentään.
Huomenna pääsen vapaaks tästä saatanan kidutuksesta. <jippii> Pääsen vihdoin nuokulle. Sori wilma ku en soittanu sulle tänään vaik lupasin mut et sä varmaa pahastunu tai mitää. (hope so)
Pitäs ny mennä syömää ja sit kattoo talentti vaik eihän Onna ystäväiseni siel tänään oo ku vast ens viikolla. Tänään tulee muuten Mean Girlssiki. Täytyy kattoo vaik oonhan mä sen jo nähny. Tylsää on ja ny voisin lopettaa tän typerän kirjottelun. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.