IRC-Galleria

Goodday :]Tiistai 25.03.2008 02:34

Simone pääs Kurikkaan hyppimään vähäsen esteitä.

Aamulla startattiin isän kanssa koppi perässä tallia kohden jo ajoissa, mentiin Pauliinan avuksi viemään hevosia pihalle. Juotiin kahvia ja Simone pupelsi rauhassa ulkona heinänsä Tiltsun kanssa. Heidi ja Saija, innokkaat kanssajännittäjäni, saapuivat tallille siinä pari tuntia meidän jälkeen (joka ei sekään ole kovin myöhäinen aika :P).
Simppa suoriutui kivuttomasti ja sujuvasti koppiin ja matka sai alkaa. Sen lisäksi, että oltiin muutenkin aikatauluamme edellä, kisat venyivät ja Simonen vuoron odotteluaika oli kutakuinkin neljä tuntia. Onneksi tamma on ihana ja suloisen symppis, eli käyttäytyi rauhallisesti ja fiksusti alkujännityksen laannuttua.

Kun lopulta päästiin maneesiin pomppimaan muutama verkkahyppy, oli tuo silmien auringonlämmössä pilkkiminen ja rauhallisuus vain muisto; tamma esitti hienoa pää pystyssä keskiravia ja pieniä pukkipomppuja laukannostoissa. Tyylikkäästi myös vinkui yhdessä nostossa ja viihdytti katsomoa :> Mutta hyppäsi nätisti ja kuunteli ratsastajaa. Kaunis tamma. Niin ratsu kuin kuskikin oli jännityksestä niin pinkeänä ettei hengitys kulkenut -ainakaan kuskilla. Lähtöviivan ylitys meinasi osoittautua hyvinkin haasteelliseksi, kun pillin viheltäessä alkoi hyvin mielenkiintoinen poukkoilu, joska kuitenkin selvittiin kunnialla :). Simone tuntui olevan niin elementissään radalla, kun laukan tasaista rummutusta säesti korskunta, mitä tyttö piti yllä (<3). Radat menivät siis siististi ja puhtaasti, aikaa ei lähdetty edes kisaamaan. Tarkoituksena oli kuitenkin hakea hyvä kokemus, ei asenteella ruusuke tai henki.

Kotiin päin lähdettäessä piti koppiin menosta keskustella hieman kauemmin kun kotoa lähdettäessä, mutta puhutaan kuitenkin alle puolesta tunnista. Ei moitteensijaa siis tässäkään, aikoihin kun ei olla kuitenkaan missään oltu.

Ei voi sanoa muuta kuin ihana hevonen ja paras kisahoitaja (isä). Kuvan tästä parivaljakosta löytää kansiosta 'Simone ja muita'.
Ja kiitos myös Saijalle ja Heidille tuesta ja kannustuksesta. Ja Heidille vielä kuvistakin!


peeäs. Simppa on julkku :DDD Ekana kun päästiin kisapaikalle tuli yksi ihminen kysymään, et onko tää hevonen ollu Vepsän kurssilla 'opetushevosena' et on nii tutun näkönen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.