IRC-Galleria

#88Keskiviikko 17.05.2006 00:51

Paskat.
Toi hemmetin koira puri netin johdon. -.-
Sain muutama tuntii yhistellä niit pieniä johtoja sielt johon sisält että sain sen toimii taas.. :p Onneks se toimii ny. <: Ainaki toistaseks..
Käytii siel Mikkelis tänää.. :p
Taas meni kaikki rahat. .D äh. mun kaikki rahat menee vaatteisii. o.O
Ostin mekon kevät juhlaan ja sit kengät[taas].
Sit jotku hemmetin "pelastakaa lapset" tyypit tuli meille selittää jtn. "tiiättekö kui moni lapsi kuolee päivässä ja plaa plaa. Noillaki teiän H&M:n ostoksilla pelastuis moni lapsi. Kukaan ei suomessa ajattele mitä muualla maailmassa tapahtuu." Mutsi: "Minä uskon raamattuun. Ja siihen että kaikki pelastuu jotka uskoo Jumalaan.." Mä: "Joo mä meen eeltä. Tuu sit Sokoksee, ku oot saanu tyrkytettyä omaa uskontoas.." Sit käytii mäkkärist jäätelöö ja käveltii taas niitten "pelastakaa lapset" tyyppien ohi. "Onkos hyvää jäätelöä!." Mä: "Joo on. Ja tää varmaa vittu pelastas miljoona kuolevaa lasta." Pah. Rasittavia tollaset tyypit. :p Lahjotan rahaa köyhille lapsille jos ite haluun. En lahjota mtn jos jotku tulee oikee kerjää sitä rahaa. -.-
Sit otettii joku liftari kyytii. -.- Saatana se haisi viinalle.. Nyt sit pitäs lukee matikkaa. :l Pitäs saaha vähintää kasi ettei numero laskis. -.- Ei kyll onnistu.. :p No ei sen välii. Mut joo. Ei jaksa kirjottaa enempää. <: Moro.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.