IRC-Galleria

Leidi1984

Leidi1984

Sano tämä ilta kävellään käsi kädessä...

Rankkaa mutta pakko jaksaa...Keskiviikko 28.03.2007 21:19

Viime yö sit meni vähillä unilla sivusta seuratessa voimattomana... Voi kun voisin edes auttaa jotenkin kuitenkin tuntuu siltä, että en osaa mitään tai kykene mihinkään. Pieninkin ääni saa valpastumaan ja jähmettää suolapatsaaksi...

Voi kun voisin antaa osan omasta elämästäni ihmiselle joka on niin äärimmäisen tärkeä. Ajatukset vaan liikkuu menneessä ja siinä kaikessa mitä olemme yhdessä tehneet onhan tietysti kaiken tämän keskelläkin hyviä hetkiä jotka ovat saaneet nauramaan.

Mutta ihmiset jotka tuntevat minut sanoisivat nyt etten ole oma itseni vaan haamu todellisesta minästäni. Ystäväni minä tarvitsen nyt teitä ja tukeanne myös jatkossakin mitä suurimmassa määrin. Tuntuu siltä kuin omat siipeni eivät enää jaksaisi kannatella minua *ja se ei johdu totisestikkaan painostani :o)*. Teidän ei tarvitse keksiä lohduttavia sanoja riittää että olette lähelläni ja puhutte vaikka kukista, minihameisista tytöistä tai jostain ihan muusta. Auttakaa mua ajattelemaan jotain muuta kuin tätä ja tulevia vaikeita hetkiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.