IRC-Galleria

Leijonamieli-

Leijonamieli-

anustappi

Mieti asiaa.!Sunnuntai 24.06.2007 22:24

Oletko kohdannut tilanteen jossa kesken tunnin pojat rupeavat kilpailemaan kenen kannustama (esim. jääkiekko) jengi on paras? niin monet on

Sanotaan että luokassa on vain pari kannattajaa joka ostaa kaiken mahdollisen fani tavaran (Paita, Lippis, huivi, lippu, yms.) muut kannattelevat joukkueita muuten vaan tai telkkarista katsellen, ehkäpä harvoin jonkun tuttu tai kaverin koiran omistajan serkun äidin tutun kissan punkin serkun omistaja (vartalo jossa hän asuu) pelaa jossain joukkueessa ja tämä kannattaa joukkuetta siksi.

mutta voisi ajatella että puhe luokassa alkaa eilisestä pelistä vaikka kärpä-blues 3-3
kärppä kannattaja alkaa kovaan ääneen spekuloida peliä ja saattaa mainita kärpän kovan paineen maalilla ja bluesin maaleja vain onnen kantamoisiksi. siihen bluesin kannattajat sanovat että taisipa olla toisin päin asiat blueshan hallitsi koko ottelua, blues ei vaan tarvinnut voitto pisteitä koska oli jo niin hyvällä kantilla sarjassa joten antoi vähän armoa.

sitten joku alkaa puhua että on se ihan sama miten peli päättyy mutta jokerit on kuitenkin paras niin alkaa kuoro muita oppilaita puhumaan ja puolustamaan omaa joukkuettaan.

mietitäämpä:

jos 60 % luokasta kannustaa jokereita niin siitä noin 45% kannustaa joukkuetta siksi että luokan coolein tyyppi kannattaa joukkuetta. muut kannattavat muista syistä jota mainitsin alussa. sitten joku räiskyvämpi ja luokan 2-3 coolein äijjä huutaa kovimpaan ääneen että hän kannattaa joukkuetta joka olisi sillä hetkellä sarjan jumbona ja muut nauraa ja kaikista naurajista noin 50 % nauraa tekonaurua eikä pidä juttua kovinkaan hyvänä mutta nauravat koska haluavat olla kyseisen äijjän kavereita.joku luokan nörtti heittää että hän kannattaa tätä joukkuetta myös koska pitää kommenttiaan hauskana jolloin muut lakkaavat nauramasta ja vitsin heittäjä punastuu ja jatkaa tehtäviään. hiljaisimmat eivät sano mitään sillä A) eivät ole kiinnostuneet koko asiasta ja mielummin jatkavat tehtäviään B) ovat hyvin kiinnostuneita mutta eivät viitti kertoa että kannustavat joukkuetta jota kukaan muu ei vielä ole maininnut
C)miettivät mikä on jääkiekko? ;o siinä vaiheessa tytöt valittavat opettajalle ja opettava yrittää saada järjestystä luokkaan mutta onko se mahdollista jos luokassa on esim. 20 poikaa jotka puhuvat jääkiekosta? voihan olla niinkin että pettaja on itse innolla mukana aiheeessa ja puhuu myös kovaan ääneen omasta lempijoukkueesta joka on tietysti se mitä ei kukaan kannusta toisin sanoen takapihan pyllistys. hän voi olla myös eksynyt aiheesta ja möläyttää että no pojat minäpä kannustan Mypaa jolloin kaikki katsovat hämmästyneinä opettajaa ja silloin opettaja vasta tajuaa ettää puhe ei ollut jalkapallosta.tämä opettaja juttu on nyt vain sivullista.

kysympä vaan onko sinulla käynyt näin?minulle on!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.