IRC-Galleria

Leiu

Leiu

Läheisteni puolesta oon aina huligaani

[Ei aihetta]Maanantai 11.08.2008 15:26

Nyt alkaa oikeasti riittämään actionit tälle viikolle.
Heräsin tänään siihen, että ihan kuin ovellani olisi käynyt joku. Ovi siis kuulosti siltä, kuin joku olisi sen sulkenut. En ole vasta herättyäni mitenkään skarpeimmillani, joten luulin ensin kuvitelleeni sen. Nousin ylös, ja huomasin, että Tempon tassuhaava oli taas auennut ja eteisessä oli veritahroja. Ei muuta kuin koiran tassu uudestaan pakettiin ja lattioita moppaamaan. Rupesin sitten pukemaan päälleni, kun yhtäkkiä soi ovikello. En ehtinyt ihan heti avaamaan, kun oli vaatteidenvaihto kesken. Silloin kuuluu oven takaa miesääni; "Täällä on poliisi, avaa ovi!" Säikähdin ihan pirusti ja ryntäsin ovelle. Avasin oven ja sen takana seisoo kaksi virkapukuista poliisia. Pyytävät päästä sisään ja ottavan koirat pois. Joku naapureista oli huomannut, että oveni on auki, koira juoksee irti ja rappukäytävässä on verta. Yritän siinä sitten vastaheränneenä ja säikähtäneenä selittää parhaani mukaan, kuinka Tempo loukkasi tassunsa torstaina ja että heräsin niinkuin oveni olisi käynyt, että ovi on joko jäänyt minulta huonosti tai sitten pojat ovat sen itse avanneet, jos kerran Tempo on rappukäytävässä ollut. Poliisit kuuntelevat tarinaani ja kiertelevät samalla kämppääni ympäri. Tulevat ilmeisesti siihen lopputulokseen, ettei asunnossani ole tapahtunut minkäänlaista murhaa, toivottavat hyvät päivänjatkot ja kehottavat moppaamaan rappukäytävän.
Jestas, että säikäytti heti aamutuimaan. Kävin sitten nopeasti moppaamassa rapussa, Tempo oli ehtinyt parissakin kerroksessa siellä tassuttelemaan verta ympäriinsä.
Olisi kiva tietää, kuka tämä naapuri on ollut, joka ilmoituksen on tehnyt, jotta voisin mennä selittämään saman kuin poliiseillekin, etten saa mitään hullun murhaajan mainetta.
Mitähän vielä? Neljän päivän sisään veren moppaamista, ampumavälikohtauksia, poliiseja ja vähän lisää veren moppaamista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.