IRC-Galleria

Lelio

Lelio

yummy yummy screw

Ballad of Peter The PumpkinheadSunnuntai 05.02.2006 22:05

"Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä (he valitsevat omat viisi). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tähän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommentointilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Pakkomielle toisten ihmisten hiuksiin, eli vaikkapa koulussa tai jossain yökahviloissa tai vastaavissa saatan vaan katsella jonkun ihmisen hiuksia puolikin tuntia ja kartoittaa ne läpikotaisin ja miettiä kampauksia ja värejä ja kaikkea mahdollista. Siis värisävyt ihan tarkalleen katon ja kaikki. Köhhöh :)

2. Liikutan päätä puhuessa ihan hirveästi. En osaa puhua jos en saa liikuttaa sitä puheen mukana, tavallaan liikutan sitä samalla tavalla selittäessä kun ihmiset käsiään :D

3. Puhdistan pakkomielteisesti kynnenalusia. Ihanin tunne rapsutella naamaa, jos on meikkipuuterit ja kaikki naamassa tai sitten jtn muuta likaavaa ja sitten on kaikkea kivaa kynnenalla ja saa ottaa hammastikun ja kaivella.

4. Valitsen karkkipussiin karkit hirveän tarkasti, sen takia en aina tykkää antaa karkkia ihmisille koska niitä karkkeja on OLTAVA tietty määrä mulle syötäväksi, niiden on tasapainotettava toisiaan tai jtn :D

5. En tykkää isoista cokispulloista ollenkaan. Inhoan sitä että jos pitää ostaa cokista 0.5l vaikka haluis tölkin. Se ei maistu niin hyvältä pulloissa eikä varsinkaan lasissa. Tölkissä se on parhaimmillaan. Nii vitsit!

Pusuja Xenlaredille haastamisesta.<3

Haastan:

Tearless
Lumiusva
Korinttolainen/Trichi (mikä nyt lienetkään taas :D)
Anna-Katariina
Valeria´
Nephi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.