IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Mietteitä menneistä..Keskiviikko 19.01.2011 03:07

Tossa maustekaappia siivoillessani tulin ajatelleeksi taas kaikkea syvällistä ja ehkä turhaakin..

Mutta siis ajatus lähti kutakuinkin tästä.. Joitakin mausteita jouduin kaatamaan pois koska en niitä ihan oikeesti NIIN paljoa käytä ja niin vaan uusi tulokas korvasi vanhan paikan..
Mutta niinhän se menee ihmissuhteidenkin kanssa.. Vanhemmat ei niin tärkeät ihmiset hiljalleen jää pois kuvioista ja uudet paikkaa tyhjää tilaa..

Ja sama pätee miesten suhteen.
Edellisen kanssa meni kuppi nurin ja mitta lopullisesti täyteen ja uusi IHANA MIES löytyi tilalle.. <3 Toooki sivullisia uhreja tuli muutama hassu, mutta niinkuin sodassa ja rakkaudessa, vahvempi voittaa.. Mutta niinhän se aina menee.. :) Jollekkin tulee aina suru puseroon ja ollaan niin vihasia yms. plaa plaa plaa.. *saippuakupla sössötystä...* Kaikille ei vaan voi aina käydä just niinkun on kuvitellu.. (Tai sitten olisi voinu käydä vielä huonoimminkin.. Vink vink!)

Näin ne tilanteet vaan muuttuu.. On se vaan niin jännä.. :) En olis tossa n. 5v sitten uskonu että toikin ihana mies kaikkine leukapartoineen on vielä mun miekkonen.. :)
Mutta siis tärkeintä oli vaan siis se että nyt on kaappi siivottu ja uudet mausteet kaapissa. :)

Tein myöskin testi..Perjantai 22.10.2010 02:13

http://www.namaste.fi/enneagrammi/enneagrammi-testi/

Avulias huoltaja
©Viivi Brunila & Marika Borg

Kakkoset ovat ihmiskunnan avuliaita ja huomaavaisia kanssaihmisiä. He rientävät tueksi ja avuksi sinne, missä heitä eniten tarvitaan. Kakkosille auttaminen on luonnollinen ja miellyttävä tapa toimia maailmassa. Kakkoset saattavat laittaa toisten ihmisten parkkimittareihin lisää kolikoita tai auttaa pyytämättä apua kaipaavan näköisiä kanssaihmisiä. Kakkoset haluavat olla avuliaita, ystävällisiä ja pidettyjä. He ovat luonnostaan empaattisia ja ihmiskeskeisiä. Kakkonen pyrkii tekemään ihmisiin myönteisen vaikutuksen ja haluaa omalla panoksellaan tehdä toisten elämästä mukavampaa ja miellyttävämpää.

Kakkosella on suuri halu ja tarve olla mieliksi muille. Ihmissuhteet ovat Kakkoselle todella tärkeitä ja hän tekee kaikkensa ylläpitääkseen hyviä suhteita läheisiinsä. Siksi Kakkonen on välillä ehkä liiankin avulias tai ystävällinen. Hän saattaa touhuta muiden hyväksi ja järjestellä asioita joskus jopa kysymättä avun todellista tarvetta tai ihmisten omia toiveita. Kakkonen ei aina valitettavasti saa pelkästään myönteistä palautetta tekemisistään, sillä joskus tämä hyvää tarkoittava avuliaisuus saatetaan tulkita toisten asioihin sekaantumiseksi.

Kakkonen tavoittelee muiden hyväksyntää olemalla ystävällinen ja avulias, mutta ei aina osaa itse ottaa toisten apua tai huolenpitoa vastaan. Kakkosille tekee hyvää opetella pitämään huolta myös omista tarpeistaan ja jaksamisestaan, niin että toisten auttamisesta ei tule vain yksipuolista tai marttyyrimaista uhrautumista. Kakkonen alkaa helposti tehdä liikaa muiden eteen ja uhrautuu unohtaen silloin helposti omat tarpeensa. Joskus Kakkoset heittäytyvät marttyyreiksi kokiessaan, ettei heidän tekemisiään arvosteta tarpeeksi. Kakkonen toivoo kiitosta ponnisteluistaan ja loukkaantuu, jos hän kokee tulleensa hyväksikäytetyksi.

Parhaimmillaan Avulias Huoltaja eli Kakkonen on huomaavainen, lämminsydäminen ja ihmisrakas. Hän on rohkaiseva, kannustava ja kiva toisia kohtaan. Hän ymmärtää yleensä luonnostaan poikkeuksellisen hyvin toisten tunteita, tarpeita ja ajatuksia. Muiden auttaminen on Kakkoselle tärkeää ja siksi hän tekee mielellään palveluksia muille. Kakkonen tulee iloisiksi saadessaan olla hyödyksi ja avuksi. Työpaikoilla Kakkoset ovat erityisen hyviä hengenluojia ja yhteyshenkilöitä. Kakkonen pitää mielellään huolta siitä, että kaikki tuntevat olonsa kotoisaksi ja tervetulleeksi esimerkiksi firman yhteisissä illanvietoissa. Kakkosen ovat luonnostaan positiivisia, hauskoja ja hyviä seuramiehiä ja -naisia.

Ja myös:

Uskollinen Kyseenalaistaja
©Viivi Brunila & Marika Borg

Kuutoset ovat luotettavia ja sitoutuneita ihmisiä, jotka suhtautuvat elämään suurella tunnollisuudella ja pienoisella varauksella. Läheiset ihmiset, työtoverit ja ihmissuhteet ovat Kuutoselle tärkeitä ja hän pyrkii olemaan lojaali ja luotettava ystävä ja kumppani. Kuutoselle on tärkeää olla tietoinen siitä, mihin ja kehen hän voi luottaa. Päätösten ja valintojen tekeminen on Kuutosille joskus hankalaa, sillä Kuutonen haluaa mielessään käydä läpi mahdollisimman monta vaihtoehtoa joihin päätökset vaikuttavat. Kuutoset valmistautuvat usein mielessään pahimpaan ja pyrkivät varautumaan jo etukäteen esimerkiksi sateen varalta keskellä kauneinta kesäpäivää.

Ristiriitaisuus on yksi Kuutosten omin ominaisuus. He saattavat olla rohkeita ja pelottoman näköisiä tai pelokkaita ja hyvin epävarmoja. Kuutoset yleensä valitsevat toisen näistä strategioista omaksi suojamekanismikseen. Ristiriitaisen näköinen käytös johtuu Kuutosen sisäisestä uskon ja turvan aktiivisesta etsimisestä, joka on välillä kahden ääripään välillä tasapainoilua. Kuutonen saattaa pelätä kuollakseen korkeita paikkoja, mutta päättää silti mennä laskuvarjohyppykurssille. Hän saattaa inhota matkustamista yli kaiken, mutta lähtee hetken mielijohteessa maailmanympärysmatkalle vain todistaakseen itselleen pystyvänsä siihen.

Kuutoset ovat erittäin hyviä ongelmien ennakoijia ja he tarkkailevat ympäristöään aktiivisesti. Esimerkiksi työpaikoilla Kuutosen kyvystä pohtia mahdollisia sudenkuoppia on todellista hyötyä. Kuutosen strategia on kyseenalaistaa ja epäillä, jotta mikään mahdollisia ongelmia aiheuttava asia ei jäisi huomiotta. Kuutoset eivät aina itsekään tiedosta tätä jatkuvaa valppauttaan ympäristönsä suhteen. Epäluuloisena Kuutonen saattaa olla hyvin äkkipikainen. Hän luo omalla kyseenalaistamisellaan itselleen sisäisen paineen, joka ryöpsähtää välillä myös muiden niskaan. Auktoriteetteihin Kuutoset suhtautuvat ristiriitaisesti. He kaipaavat varmuutta ja toivovat, että saisivat esimerkiksi työpaikalla tukea päätöksenteossa ja epävarmoissa tilanteissa. Samalla Kuutonen kuitenkin haluaa luottaa itseensä ja saattaa kokea ylhäältä tulevat ohjeet ja määräykset liian dominoivina.

Parhaimmillaan Kuutonen on lojaali ja rohkea. Hän uskaltaa luottaa itseensä, muihin ja siihen, että elämä kantaa. Hän on itsenäinen, mutta samalla äärettömän sitoutunut toisiin ihmisiin ja yhteisiin päämääriin. Kuutonen on parhaimmillaan todellinen tiimipelaaja, joka työskentelee sinnikkäästi yhteisten tavoitteiden eteen. Luottamus on Kuutoselle erittäin tärkeä arvo ja hän omistautuu syvästi asioille ja ihmisille, joihin uskoo. Kuutoset ovat yleensä hauskoja ja miellyttäviä ystäviä ja seuralaisia. Kuutosilla on kyky saada ihmiset viihtymään ja tuntemaan olonsa mukavaksi ja rennoksi - ja juuri sellaisia ovat myös Kuutoset itse parhaimmillaan!

<3Lauantai 09.10.2010 05:08

Sopii vittu kun NYRKKI erään SILMÄÄN!Keskiviikko 29.09.2010 04:59

Volbeat - Still counting

Counting all the assholes in the room
Well I'm definitely not alone, well I'm not alone
You're a liar, you're a cheater, you're a fool
Well that's just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don't exist my little friend
And I tell you it all again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I'm
definitely not alone, well I'm not alone

Look deep into yourself before you blame all others
for betrayal, for betrayal
I promise, so easy to say, and easy you failed,
and you do it again

Well the music seems do cover
And the liquid do the colours
Well I turn my back and
go for all the better things in order

Well maybe you think your lie is safe
But I read you like a letter, yeah like a letter
Your charm do not evens the pain
it fills me with rage, and you do it again

And a gangster keeps on telling
That he's got a song that matters
So I flip a coin towards him
Thank you very much for listening

<3Maanantai 20.09.2010 12:16

Olen siiiis NIIIIN onnellinen!!!! <3

huoh..Torstai 26.08.2010 04:46

Nyt nukkumaan levollisin mielin..<3

Jännää..Torstai 26.08.2010 04:31

Mulla on sellanen olo et jotain MULLE positiivista tulee tapahtumaan ens keskiviikkoon mennessä..

<3Torstai 26.08.2010 03:19

Arvon alaiset.

Täten ilmoitan että pieni prinsessa Odessa on saapunut keskuuteemme! <3

Tätin mussu.. *Byhäää...*

Heipsan..Keskiviikko 14.07.2010 20:22

Tuossa muokkailin noita kansioita ja ketään en oo poistanu mistään listoilta.. laittelin ne vaan omiin uusiin loosseihinsa.. :)