IRC-Galleria

Lensku

Lensku

per aspera ad astra.
Ensin märistään tuolla julkisesti miten elämä on pelkkää paskaa ja heitetään hyvästit noin 82 kertaa gallerialle säälin toivossa mutta ei kuitenkaan lähdetä menemään. Sit mieskin on ihan huono paska, kun suuttuu siitä että avioelämää elävä vaimo laittaa Facebookkiin statuksekseen "Sinkku" ja "Etsin parisuhdetta/seurustelua". Onhan toi nyt vallan kauhee syy suuttua, munki mielestä! Jeah.

Ja siis puhumattakaan nyt sit siitä että samaan aikaan on yhteisöissä "Vauvatoive vuodelle 2010" kun yksi aikaisempikin löytyy ja parisuhde on tolla tolalla. Kyllä siihen ilman muuta kannattaa toinen murunen vielä tuoda kaiken keskelle! Jeah taas.

Sit retostellaan julkisesti joka paikassa että siihen omaan mieheen riittäisi pelkkä seksisuhde ja muitakin on jo kateltu vaimon toimesta. Ja että kun haluaisi erota, mutta kun MIES EI LÄHDE. Eikö siitä sitten voi itse lähteä. JEAH.

Kaikista parastahan tässä nyt on se, että allekirjoittanut laittoi PRIVANA, eikä ketään loukatakseen tälle naiselle kommenttia tollasesta mun mielestä täysin käsittämättömästä meiningistä, etenkin lapsen ja mahdollisesti myös tulevan sellaisen puolesta, että kannattaisiko ne aikuisten asiat hoitaa ensin kuntoon? JEAAAAAAAAAAH

Pääsin sitten mustalle listalle, eikä mitään vastausta.

Tälleen nää asiat hoidetaan, ihmiset! wuhuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.