IRC-Galleria

Leppari79

Leppari79

Inhimillinen komponentti

Blogi

- Vanhemmat »

Hip heiTorstai 03.11.2005 15:53

Positiivisella ajattelulla petyt yhtämittaa. Negatiivisella ajattelulla yllätyt aina iloisesti.

Näsäviisas naapuriKeskiviikko 02.11.2005 16:26

Meillä oli aivan törkeesti turhia huonekaluja viemässä tilaa ja mietittiin emännän kanssa että näistä pitää päästä eroon. Soitettiin Kuopakselle ja kyseltiin viekö ne niitä kaatsikalle. No sattui olemaan niin että seuraavana päivänä huoltomies oli muutenkin viemässä tavaraa sinne joten sanoi että kuskatkaa sinne roskakatoksen viereen ne rojut niin ne vie ne samalla.

Emäntä pääsi kymmenen aikaan illalla töistä ja siinä 23:00 kuskattiin huonekalut minne pitikin niin eikö joku talon asukeista ohikävellen tokaisi että "aika kyseenalaista että viekö ne pois niitä". No siihen tokaisin että ei ole kun ollaan sovittu asiasta.

Siis mitä h****** se sille kuuluu muutenkaan kuin ei tiedä asioista mitään??

Alkoi vähän v***** tuollaiset s***** mukatietävät ihmiset. Aika kyseenalaista että kannattaako sitä suutansa avata. NIH! =)


"Me olemme hirviöitä jotka sanovat NIH!"
-- Monty Python

No namiaTiistai 01.11.2005 13:35

Marraskuun ilman namia (karkkia, suklaata, pullia ja torttuja). Pystyisikö? Ainakin päätin yrittää... :P Niin paitsi yks viikonloppu kun kotona käyn niin se on poikkeus. =)

HalloweenMaanantai 31.10.2005 10:55

Hyvää Halloweenia kaikille! Tänäänhän se oli? Mielestäni Halloween on Suomen turhin ja keinotekoisin juhla. Mutta ei se mitään. Sen kunniaksi: http://laserbeast.com/mp3s/the-monsters-choice.mov
- Vanhemmat »