IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Firman kauden lopetusMaanantai 15.06.2009 03:25

Firman kauden loppu oli pienoinen pettymys, mutta koko kauden tavoite saavutettiin ! Alkuperäinen tavoite selvitä playoffeihin oli jo kivisen tien takana, mutta Firma kaatoi kaikki 9 vastustajaansa ja jatkoi ainoana C lohkosta jatkoon ollen kaikkien 48 joukkueen joukosta se, joka ainoana oli voittanut kaikki ottelunsa. Pikku hiljaa toiveet mitalista, kenties kultaisesta kasvoivat ja oli aika puolivälierien. Erittäin tiukkojen vaiheiden jälkeen huonompi joukkue SC Magia kaadettiin rangaistuslaukauksilla 6-5. Matka jatkui neljän parhaan joukkoon.

Päivän kunto oli hyvä, mutta ei riittävä. Mutterihanskat kaatoivat Firman trillerissä 5-4. Pettyneet Firma pojat koittivat koota itseään, mutta tulos oli muuta. Katkera 7-4 tappio Guntherille pronssiottelussa ja Firma jäi 4. Ei mitalia kaulaan, ei Firman kuvaa Spiral salien seinälle.

Mutta pitikö sen mennä näin? Ehkä nyt pelaajille jäi nälkää ensi kautta varten ja Firma klaaraa kenties sen suurimman pokaalin. Working on a dream ja niin eteenpäin...

Koko kauden pelaaja-arvioinnit huomenissa pihalle ;>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.