IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

ROAD TRIP AROUND FINLANDÖÖ!! OSA 1Maanantai 06.07.2009 02:14


Hellurei täältä Suomen maalta.
Elikkäs mistäs sitä aloittais..
Lähdin tosiaan kiertelemään Suomea Jarmon,Jaban ja Janin kanssa.
Pääsääntöisesti kuvaamaan ROAD TRIP AROUND FINLANDÖÖ nimistä sekoiluohjelmaa,jossa osa Suomen kolkista tulevat kaikille tutuiksi,itse ohjelmasta kerron sitten myöhemmin lisää..

DJ-Jaballa on kiertue päällänsä ja me muut mennään siinä mukana,infoan sitte missä kaupungissa ollaan ja milloin..

Eli,palataan takaisin tiistai iltaan josta matkani alkoi..
Hyppäsin junaan Tikkurilasta ja juna suuntasi Kemiin,matka meni älyttömän hienosti,siitä suuri kiitos kuuluu kanssa matkustajille.
Aluksi ajattelin kun junassa istuin,että tämä matka otetaan iisisti,eli ei mitään kännistä menoa,mutta,mutta, kyllähän työ kaikki tiedätte,että tälle tytölle tuo olut maistuu ja tällä juna matkalla otettiinkin ihan kaksin käsin.. :D
Istuin ravintolavaunun perimpään nurkkaan nauttimaan sitä yhtä olutta joka oli tarkoitus juoda,mutta mitä pikimmiten siinä alkoi juttu luistaa muitten tyyppien kanssa,loppuyöstä sitä istuttiin ja laulettiin porukalla parin promillen kännissä,ja kerrottiin tarinoita siitä legendaarisesta kissa-jäniksestä,sun muusta.. "Ja kaikilla oli niin mukavaa"

Saavuin Kemiin siinä 9 aikaan keskiviikko aamulla ja olo oli mitä mahtavin,ehkä tosiaan pientä darran tynkää :)
Kyyti tuli ja eikun matka kohti Torniota..
Siinä punkattiin Jaban tykönä ja oli kaksi helvetin kiirellistä päivää ku piti saada kiertue-kamat kasaan..huh huh..
Itse Road trippi lähti käyntiin ns. vasta perjantai päivällä, kun suuntasimme kohti Oulua,oikein suurella äänellä totesin jätkille,että tänä iltana mie olen selvinpäin,mutta kuten arvata saattaa,EN ollu!!
Ja voi vittu sitä viinan määrää :D
Jaban DJ Keikka meni loistavasti(kuulemani mukaan,ku ei sitä oikee muistanu illan kulkua niin selvästi) :)

Lauantai aamulla oli jumalaton darra..taas... Siinä heräiltiin jostain tuttujen kämpiltä,pakattiin kamat ja lähdettiin kohti Kajaania,hesburgerin kautta,tottakai nälkä tullee ku tuollee niitä tuoppeja kaatelee :D Yteenvetona oli tuo Olu taas niin hieno kaupunki,viimeksi sielä ollu toissa kesänä Qstockissa.. ROK ROK!!

Kajaaniin saavuttiin siinä päivän lopulla,vietiin hotellille kamat ja jätkät suuntas baarii laittaa kamoja kasaan ja mie jäin hotelli-huoneeseen tekemään välikuolemaa,että jaksaa kattokaas illalla sitte taas rymytä ja juoda sillee että napa lentää seinään :D
Puolilta öin baarissa porukkaa riitti ja oli tajuttoman hyvä meno,sielä tanssittiin letkajenkkaa sun muita tansseja,on se Jaba kyllä loistava dj,ei voi muuta sanoo..

Tänään sunnuntaina,on niin sanottu eka kunnon vapaa päivä kaikilla,joten jätkät päätti sitte vetää perskännit ja mie ajattelin olla selvinpäin,mutta enhän mie siihen pysty,että kattoo ku muut juo ja mie oisin muka kuivinsuin :)

Tässä nyt istuskellaan hotelli-huoneessa,saunoen ja juoden alkomahoolia,myöhemmin sitte tuonne Kajaanin yöelämään,josta huomenna kerron lissää,että mitä kaikkea sitä on sitte tehty :D

Kuvia lisätään parhaamme mukaan ja käykää toki kattomassa Jaban Ja Jarmonkin kirjoitelmia..
Ja sori noista miun kirjoitusvirheistä,ei oo tuo äidinkieli mikää hyvä :)

MIA KIITTÄÄ JA KUITTAA....

Hymy-Lehti hässäkkä...Maanantai 03.11.2008 20:53

Hellouu!!Olin talossa muiden kanssa puhunut siitä että kuka suostuisi alastonkuviin ja kuka ei ja sanoin,että olisin valmis kokeilemaan,joten siitä syystä hymy-lehti kysyi talosta tultuani haluaisinko mennä..Harkitsin todella pitkään lähdenkö vai en..Lopulta suurin syy päätökseeni oli se kun näin netissä kuvia mm. mun suihkusessioista sun muista jutuista ja ajattelin,että mikäs siinä kun kaikki oli jo valmiiks nähty.. Myös se minkä palkkion kuvista sain...Eli en lähtenyt kuviin saadakseni ns. lisää julkisuutta tai huomiota.. Ehdoista sovittiin tarkasti ja sanoin heti kättelyssä, että en suostu kuviin jossa jalkoväli näkyisi ja ehtona oli myös että kaikki kuvat ovat mustavalkoisia.. Ainakin nyt tietää millasta on olla yhden päivän mallina, monta tuntia ja sen jälkeen paikat niin paskana ku olla ja voi.. Eli arvostus nousi malleja kohtaa suuresti..En todellakaan pidä itseäni minään mallina tai helvetin hyvän näkösenä.. Olen aina sanonut, että jokainen meistä on ihan samanlainen ihminen, kuin kaikki muutkin.. Ei ole merkitystä esim. siitä, että onko jonkun rinnat pienemmät kuin jonkun toisen,onko jonkun peppu suurempi kuin jonkun muun.. tai onko jollain vähän ylipainoa tai onko joku liian laiha.. kunhan on itse sujut itsensä kanssa ja on onnellinen ja muistaa sen, että ei meistä kukaan ole täydellinen..Ja tästä bändi hommasta on myös keskusteltu paljon.. Eli homman nimi ei todellakaan ole se että olisin päässyt laulajaksi johonkin bändiin ja lähtisin heti ens kuussa levyttämään,vaan se, että mulla on parin muusikon kanssa projekti meneillään,jossa mun tehtävänä ois heidän lisäks, säveltää ja sanoittaa musiikkia, ja osaksi myös laulaa, sekä soittaa kitaraa.. Mutta kyse on pitkän ajan projektista,koska mä olen itse viel ns. täys amatööri-muusikko.. Mulle musiikki vaan sattuu olee yks tärkeimmistä asioista mun elämässä,eli nyt vaan ahkeraa harjoitteluu..Huomenna lehti tosiaan tulee ulos ja toivon, että se myös on sellainen mistä olen sopinut Hymyn porukan kanssa..Jos ei,niin sit siitä ilmoittelen..Kiitos kaikille keskustelujen osallistujille,risut ja ruusut edelleenkin tervetulleita...


Terveisin Mia
« Uudemmat - Vanhemmat »