IRC-Galleria

LiPPe`

LiPPe`

on jumppaliisa !

GIRL POWERIA HÄMEENKYRÖSTÄKeskiviikko 11.07.2007 01:17

Lähdimme metsästämään innokasta joukkuetta haastateltavaksemme, mutta tehtävä ei ollutkaan niin yksinkertainen. Kaikki joukkueet olivat hajallaan jossain! Lopulta nappasimme kuitenkin räpylöihimme Räpsän tyttöjoukkueen, jota ei tarvinnut pakottaa juttutuokioon. Joukkue oli heti innostunut.
Pelisarjaa pelaava Räpsä oli todella tyytyväinen tähänastisiin suorituksiinsa, koska pelejä oli voitettu kiitettävästi. Tavoitteena on päästä kymmenen parhaan joukkoon, mikä varmasti onnistuu porukan mahtavalla joukkuehengellä, minkä he itsekin totesivat olevan joukkueen paras ominaisuus. Myös valmentajat saivat kiitosta. Itä-Länsi -valinnat, tuomarit, pelimenestys sekä pojat ovat olleet myönteisiä yllätyksiä.
Leiriä tytöt luonnehtivat todella hyväksi. Paikka vilisee mukavia ihmisiä, ruoka on maukasta ja myös majoituspaikka on hyvä: ei ollut vaaraa joutua aulamajoitukseen, kuten viime leirillä melkein pääsi käymään. Räpsä kuvaa Varkautta viihtyisäksi, nättien vesien ympäröimäksi kaupungiksi, vaikka hieman haiskahtaakin.
Vapaa-aikaa joukkueella on melko vähän, koska aikataulu on tiukka pitkien pelimatkojen takia. Tämä ei kuitenkaan haittaa, koska matkat taittuvat rattoisasti mm. omien laulujen saattelemana. Ehtii siinä pelien lomassa kuitenkin syödä ja bongata poikia! Illan discosta tytöt odottavat hyvää musiikkia, mukavaa meininkiä ja yllätys, yllätys, niitä poikia!


meitä siis haastateltiin leirilehteen ja tällänen juttu tuli. :))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.