IRC-Galleria

JuhannusPerjantai 23.06.2006 15:29

kävin ostamassa 4 litraa viinaa... näillä pitäs pärjätä =) näin kuuman perseen.

MaallaSunnuntai 11.06.2006 17:55

kävin tädin luona maalla. siellä oli hevosia, lehmiä, sikoja, kanoja ja koira.
tein hevoslehmäsikakanakeittoa. täti maustoi sen inkiväärillä ja kanelilla. oli hyvää! koira, Musti, tykkäs kans.

Ostin naruaTiistai 30.05.2006 19:19

ostin narua, pistin sen kaappiin. tuskin tarvin sitä koskaan.

Löin lautasen naamaaniTiistai 25.04.2006 12:46

löin lautasen naamaani luettuani miehestä, joka osasi viheltää takaperin.
en oo ehtiny kirjottaa päiväkirjaan, koska liityin muukalaislegioonaan. tosin mut erotettiin sieltä, joten voin paljastaa koko legioonan jäsenten nimet niin eivätpä ole enää muukalaisia, kusipäät:

bob sinclair
jezuz hummad
pulu nabone
jobert jomsson
per huvudvärken
tom thomson
björne schneider
hans zimmer
+ jotai nevareita

Pitkästä aikaaPerjantai 24.03.2006 14:40

en oo ehtiny kirjottaa päiväkirjaa, kun iski paha keuhkokuume ja jouduin sairaalaan muutamaksi päiväksi. no nyt on kuitenkin parempi olo. tulin sairaalasta kotiin niin postiluukusta oli tiputettu uhkauskirje. kuulemma mölyän liikaa täällä. perkele, jos haluan soittaa selloa vessassa öisin niin muilla ei oo siihen mitään sanottavaa. tänään toni tulee espoosta käymään, vois lähtä vaikka käymään baarissa. kohta pitääki mennä sitä juna-asemalle vastaan. näistä keuhkokuumelääkkeistä tulee omituinen olo.

PinaattikeittoPerjantai 17.03.2006 06:36

tein pinaattikeittoa. se oli tosi hyvää ja täyttävää. kyseistä tapahtumaahan voisi luulla täysin normaaliksi päivittäiseksi asiaksi. luulkaa vaan, en kerro mitä muuta tapahtui. ja sitten juusto oli loppu ja lähdin ostamaan sitä lisää... no hyvä on kerron mitä muuta tapahtui: rusakko hyppäsi järveen.

Anne kävi makuulleTorstai 16.03.2006 18:11

anne kävi makuulle mun sängylle ja levitti mun muistiinpanot pitkin huonetta. just olin kyselly ja kirjannu asioita ylös lähes tunnin! no, kuitenkin ripeästi pistin takin päälle ja menin parvekkeelle. huomasin miehen joka yritti kiivetä ylös ja kiroili vietävästi. annoin sille tuolista päähän hatun. harmi vaan, että sen jälkeen mies tipahti alas ja karkas hattu päässään. menin takas sisälle ja löysin annan sängyltä kuolleena. päätin rakentaa hautakammion vaatekomeroon ja poltin kaikki turhat vaatteet. olin unohtanu, että ku vaatteita polttaa niin se haju ei oo kiva. eihän siitä sitte mitään tullut.

Totuus tuli ilmiKeskiviikko 15.03.2006 15:51

sain juuri tietää, että kaverini, jota luulin eskoksi, on oikeasti vuonna 1420 syntynyt noita nimeltä elias simonpoika. hän on mm. säveltänyt kappaleen "ostakaa makkaraa" jo edesmenneen noidan syntymäpäiväjuhlissa vuonna 1672. mutta ei tuo mitään, näin nimittäin kaupungilla selvinpäin olevan kommunistin, jolla oli sininen pipo. kysyin tietä ristonkadulle, josta olin menossa ostamaan tuoretta rieskaa. sininen pipo valui miehen silmille, sitten hartioille, sitten koko kehon yli ja lopulta miehestä oli jäljellä enää pelkkä pipo. hyvät ihmiset, älkää pitäkö pipoja jos huomaatte ne vallanhaluisiksi.

LääkärissäTiistai 14.03.2006 19:59

kävin eilen lääkärissä, pertti palmrothista en tiiä. no kuitenki, istuin siinä odottamassa vuoroani. olin tunnin etuajassa, joten mua ennen ehti käydä monta. kolmannen kohdalla aloin ihmettelemään miksi sinne huoneeseen menee ihmisiä, mutta kukaan ei tule koskaan ulos. ja miksi sieltä kuuluu kuolonhuutoja ja moottorisahan ääntä. no kuitenkin tunti vierähti ja tuli mun vuoro. kerroin lääkärille, että mun kädet tekee semmosta, että kun yrittää ottaa vaikkapa jääkaapista maidon niin ne ottaakin appelsiinimehun. tai jos yrittää hieroa silmää niin ne saattaa mennä taskuun. sain antibioottikuurin ja lähdin pois. pihalla mua ootti anti-bi ja löi mun käteen luurin. joku halus tilata taksin. no, mulla alko työvuoro just sopivasti ja kysyin, että mistä haetaan niin sanottiin, että malmitieltä. menin autoon, mutta ajoin vahingossa turkuun. tyhmät kädet.

SyntymäpäivilläMaanantai 13.03.2006 02:21

kävin tänään janin syntymäpäivillä. täytekakku tipahti lattialle, kun aloin leikkaamaan palaa. jani nosti sen ja löi mua kakkulapiolla. ite löin jania ihan oikealla lapiolla sääreen. janin äiti heitti jania täytekakulla naamaan. janin pikkusisko puri mua jalasta. potkasin janin pikkusiskoa päähän.
janin isä oli tällä välin lukemassa sanomalehteä olohuoneessa ja ihmetteli mitä melua keittiöstä kuuluu ja yritti kysellä hiljasella äänellä naapurin rouvalta, joka oli seinän toisella puolella, miksi se oli tiputtanu aamulla postiluukusta kirveen. ja miten tiedän, että se teki niin jos olin juuri sodassa muiden perheenjäsenten kans? no luin sen myöhemmin raahe.netin keskustelupalstalta tietenki.