IRC-Galleria

Lighteniux

Lighteniux

Sara Madelaine

Pahinta.Lauantai 15.07.2006 03:46

Tänään on ahdistava päivä. Olen kaukana, vaikka olen paikan päällä. Mieleni ei pysy tässä paikassa enää vaan karkaa sinne minne en pystyisi luultavasti edes menemään. Koen suurta alakuloa ; se mikä tuoksui tänään hyvältä, ei tuoksu miltään. Se, mikä oli eilen vielä hauskaa, ei tunnu miltään - ei vielä. Hyväksymisprosessi, elämän realiteetit iskevät tajuntaani lamauttavasti.. Tai ei, helpompaa olisi ollut lamautua.

Ei tunnu siltä kuin olisit poissa. Olet lähtenyt matkalle.. Hypännyt koneeseen ja lentänyt pois ja unohdit jättää uuden osoitteesi. Niin sen täytyy olla. Niin se on.

Voin kertoa itselleni ja muille tämän tarinan ja alkaa uskoa siihen, se muuttuu todeksi ja löydän siten sinne missä sinä olet.. En tänään, enkä toivottavasti huomenna enkä edes kymmenen vuoden päästä.. Mutta joskus sitten.

Olen onneton ; itsekäskin. "Minä minä minä, minusta tuntuu pahalle minä suren minä itken MINÄ EN HALUA HYVÄSTELLÄ SINUA!!!" Vaikka minun pitäisi ehkä tukea muita, vaalia yhteisiä muistoja, hauskoja muistoja, kiitos kiitos kiitos siitä että olit elämässäni.

Silti... suren. Liian aikaisin. Liikaa tuskaa. Tiedän että aika parantaa haavat, mutta aika vie myös palasia sieltä täältä ja laittaa unohtamaan.. Sitä en haluaisi vaikka tietenkin täytyy katsoa eteenpäin.

"If someone said three years from now
You'd be long gone
I'd stand up and punch them out
Cause they're all wrong and
I know better
cause you said forever
and ever
who knew

Remember when we were such fools
And so convinced and just too cool
Oh no
No no
I wish I could touch you again
I wish I could still call you a friend
I'd give anything

I'll keep you locked in my head
Until we meet again
Until we
Until we meet again
And I won't forget you my friend
What happened.... (?)"


....Ja Emma hei... "Kuka on Zargelström?" <3<3<3

Ja Simpele. SIMPELE! MITÄ V*TTUA SIT VAIK MEIDÄN AJONEUVOVERO EI OIS MAKSETTU MEIL OLI SILTI ENITEN HAUSKAA!!!Ja on sitäpaitsi sairasta yytsiä tollasta... x) Ja voin kertoo sen koko joukon puolesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.