IRC-Galleria

Lihaaja

Lihaaja

Vinyylilevyt pauhaa soittimessa ja istun pimeässä kämpässä.
"kyllä, se oli kaunis päivä.." Hippi tulkitsee tunteikkaasti kun häntä haastatellaan erään lauantain BBQ-partyja. "valitettavan usein tosin huomataan, että alkoholi loppuu illalla kesken".
Lauantai käynnistyi Hipin osalta noin kello 11:00 herätessään epämääräiseen älämölöön, jonka todettiin aiheuttavan kolme pientä nulikkaa ihmisen muodossa. Määrätietoisesti Hippi suunnisti ulos ulko-ovesta. Sytyttimen nasahtaessa metallisesti, hän tunsi kuinka myrkylliset mutta herkulliset usvaiset ilmat tulvivat keuhkoihin... "Aamu oli auki, kaikki oli käsillä."
Syntitikun imutellessaan loppuun, oli aika tarkistaa illan vierasmäärät BBQ-partyihin. Varsin hyvin asiaan soveltui tietokone, joka linjojen päässä sai yhteyden Kumppariin. "Ihmisiäkin tuli, minä tulin housuihin" kertoo Hippi hieman ylpeillen, mutta silti hehkeä puna kasvoillaan.
Kello neljä Hippi havahtui virtuaalimaailmastaan auton ääniin. Lähes paholaismainen Pervokin oli tarttunut matkaan. "Kaikkien pippelit värisivät ja olivat pelosta kankeina" tarinoi Hippi hieman purskahtelevasti jännittävää kertomustaan... Alkumuodollisuudet käsittivät alkoholin kylmän varastoimisen.. Istahdimme hieman.

(jatkoa seuraavassa jaksossa)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.