IRC-Galleria

22.12.2007Perjantai 28.12.2007 01:07

Elli nukkui pois.
Elli oli oksennellut 21.paiva ja oli aamulla erittain huonossa kunnossa. Janne ajoi Ellin laakariin ja se jai sinne tiputukseen siihen asti etta saataisiin selville mika pikkuistani vaivasi. Ensimmainen arvio oli, etta vatsa taynna kasvaimia. Sovimme, etta Ellille tehtaisiin tahystysleikkaus ja jos tilanne olisi paha nukutettaisiin Elli heti ikiuneen. Sain illalla soiton, etta Elli oli ollut leikkauksessa ja sen suolistossa oli ollut solmu. Solmu oli aiheuttanut kuolion ja suolta poistettiin noin 60 senttia. Elli selvisi leikkauksesta, mutta silla on ennenkin ollut vaikeuksia nukutuksen kanssa, joten Elli ei enaa herannyt. Myrkytystilakin oli ollut kova.

Nyt siis istuu kultani jossain pilvenreunalla syomassa herkkuja ja toivonmukaan ajattelee meita lammolla.

Janne kavi hautaamassa Ellin sen lempipaikkaan eli mokille. Siella Elli rakasti olla kun sai juosta vapaana ja kaivella vesimyyran pesia.

Ikavinta asiassa on se, etta mina olen taalla Tanskassa enka paassyt kunnolla hyvastelemaan Ellia. Olen niin onnellinen, etta edellisena iltana Janne viritti webcamin ja nain Ellin ja Ipin touhuamassa omiaan. Elli kavi jopa tokkimassa kameraa kuonollaan ja tuijotti suoraan kohti =)

Kiitankin kaikkia jotka vaikuttivat Ellin elamaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.