IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 29.11.2008 18:31

Kävästiin tänään mutsin kanssa nopeesti Isossa Omenassa ja siellä sattui sitten olemaan muuan A. Kuoppala. No sanoin sitten asiasta mutsille ja eiköhän sitten kommentti ollu, että "ai toi plösö vai?!" Oli siinä poikassa pitelemistä. :DDD

[Ei aihetta]Torstai 20.11.2008 12:29

No ei hyvää päivää, fyssan koe tais mennä ihan perseellen. :DDD

[Ei aihetta]Maanantai 10.11.2008 21:22

Haluun ne kaks pelii! :W

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.11.2008 19:55

Saatanan akka voisit kyllä suksia syvälle helvettiin ja pysyä siellä kiitos moi. Tän päiväne oli kyl niin säälittävä näytös, että ei rajaa. Mietipä itteäs vanhempien tunteita, arvaa vaan kuinka pahotit ihmisten mieliä.

P.S. Oli kyl vitun hauskat bileet. :DDD

[Ei aihetta]Torstai 06.11.2008 22:48

Argh, tuun hulluks. Miks mikään ei voi mennä niinkun haluis? Miks pitää olla aina sata kiloo ongelmia edessä kun haluis yrittää tehdä jotain? No okei, kyllä mä tiedän että mulla on tuolla korvienvälissä jotain mörköjä, mut miks niistä eroon pääseminen on niin vaikeeta, miks se tuntuu mahottomalta? Miks kompastun niihin/siihen kynnykseen koko ajan, enkä pääse yli? En sit varmaa yritä tarpeeks...

[Ei aihetta]Perjantai 31.10.2008 22:22

No kannattaa varmaan kaahata miljoonaa parkkipaikalla, saipahan ainaki opetuksen, mut onneks ei käyny kuitenkaa pahasti. Omapahan oli vikansa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.10.2008 22:06

Hyi oon ihan jäässä ku kastuin ratsastaessa :( Plus meinasin jäädä jumiin mutaan. :D

[Ei aihetta]Tiistai 28.10.2008 23:43

Huomen ruotsin sanakokeet... :SS Menee varmaa iha vituiks, vaikka tosin osasin kyl kuulustelus ne sanat. Huomen kans kattoo pömppistä <3

Tylsää. Sunnuntai 19.10.2008 18:11

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.


1.
Oot ihan mahtava persoona ja ystävä, mut pitäiskö sun välillä vähän hillitä tota tahtia? Tuntuu, ettei sun perässäs aina halua pysyä ja joskus vähän meet muiden mielipiteiden mukana, vaikka ehkä oikeesti ajattelisit toisin. Jaksat kuitenkin aina kuunnella ja olla tukena, mut hillitse välillä vähän! :)

2.
Löysin susta ystävän ja tultiin jo heti alkuun toimeen. Sulle voi puhua mistä vaan ja milloin vaan. Sulle on tärkeää kuulla myös muiden mielipiteitä ja ehdotuksia asioista, kuitenkin voisit välillä myös puhua omista asioista. Sanot, että aina pitää pysytä puhumaan, mutta pystytkö sä puhumaan mulle? Sun kanssas ei aika tuu pitkäks.

3.
Suhun voi luottaa ihan aina ja kertoo ihan kaiken. Sä ymmärrät pienimmästäkin vihjeestä ja osaat pitää salaisuudet. Meillä on aina ollu hauskaa ja tulee varmasti olemaan. Me ollaan aina pidetty yhtä ja sä oot voinu myös kertoa mulle asioistas. Susta ei oo mitään pahaa sanottavaa ja oot edelleen se tärkein frendi. <3

4.
Meillä on ollu ja on edelleen hauskaa, mut kiireiden ja muiden hommien takia ei nähdä usein. Vaikka olis mahtavaa jos voitais nähdä enemmän. Säkin olet kyllä muuttunut, mut en pidä sitä huonona asiana. Jokseenkin välillä olet hieman itsekeskeinen, mutta muistat kuitenkin kuunnella myös muita. Enkä sano, että se olis huono juttu samaa vikaa välillä on mussakin. :) :D Mahtava ja tärkeä tyyppi joka tapauksessa. <3 Sulle voi myös puhua asioista ja suhun voi luottaa.

5.
Meillä oli hauskaa ja juttu luisti, mut sitten kaikki vaan katos? Mihin sä hävisit? Nykyään en jutella paljoa ollenkaan ja juttu ei enää oikein luista. Susta tuli etäinen ja muutuit jokseenkin paljon. Mitä tapahtu? Sääli, että tää nähtävästi meni näin, mutta eipä sille varmaan enää voi mitään.

6.
Suhteellisen uusi tuttavuus ja erittäin pirtsakka ihminen! Sun seurassas ei paljoa hiljasia hetkiä ole ja hauskaa riittää! On ollu ilo tutustua noin hienoon ihmiseen. Suhun voi varmasti luottaa asiassa kun asiassa ja sä osaat myös kuunnella, ehdottomasti kuuluu ykkös luokkaan, tästä on hyvä jatkaa eteen päin, eikös? ;)

7.
Susta mä en ole oikein koskaan pitäny ja sun seurassas olo on ollu väkinäistä. Oot aika kova valehtelemaan ja puhumaan paskaa selän takana. Mitä sä sillä haluat saavuttaa? Ja se mistä sä jäit kerran kiinni, mutta et varmaankaan tiedä sitä oli törkeetä. Ja valehtelit silloinkin päin naamaa kun asiasta kysyin. Sori vaan, mut toivottavasti en joudu olla tekemisissä sun kanssa enää. Hyvät loppuelämät ja koita tajuta et valehtelu ei auta.

8.
Mikähän sunkin ongelma on? Pidät ittees vähän muiden yläpuolella ja luulet, että oot korvaamaton ja jotenkin parempi? Suutut, jos sanoo suoraan totuuden, etkä kestä sitä. Ja hirvee vinkuminen muutamista jutuista. Hei haloo, ei tää maailma pyöri sun napas ympärillä! Koita aikuistua ja avaa silmäs.

9.
No susta mulla ei ole sitten enää yhtään mitään hyvää sanottavaa. Sun tempaukses on ollu niin törkeitä, että voisit painua helvettiin. Aluks vaikutit ihan jees tyypiltä, mutta voi miten sitten kävikään? Se alko jo viime vuonna ja pahentu vaan talven myötä. Tunget nokkas joka helvetin asiaan ja luulet tietäväs huhupuheiden myötä ihan kaiken ja sitten levität asiaa eteenpäin ja lisäilet jotain omia pikkujuttujas, mitkä ei edes pidä paikkaansa. Plus jos sulla on jotain sanottavaa niin pitää odottaa ettei muita näy ja sitten hyökkäät jostain kulman takaa jauhamaan paskaa. Toivottavasti ei törmätä suhun missään yhteyksissä, suksi suolle ja pysykin siellä. Elämän hankkiminen sun kohdalla ei myöskään ole hassumpi idea.

10.
Nojoo huonoista asioista hyviin. Sun kanssas on aina hauskaa, keksit jotain enemmän tai vähemmän tyhmiä juttuja ja niille saa nauraa ihan kipeenä. Osaat myös kuunnella ja auttaa. Harmi, että ollaan nähty vaan pari kertaa, mutta onneks voidaan keskustella netin kautta. On ollu ilo tutustua suhun ja että tää juttu luistaa vieläkin, elämä ois varmaan aika tylsää jos sua ei olis. :)

[Ei aihetta]Lauantai 18.10.2008 20:25

No ohhoh menipäs yli 100€ tänään ku piti sille ponnylle ostaa vähän kamaa 8)))