IRC-Galleria

LikeMaNiac

LikeMaNiac

Sirpa Kristiina....

Tietokonepöydän kasaamista...Sunnuntai 19.08.2007 03:21

Kävinpä toissapäivänä ostamassa itelleni tietsikkapöydän... Lauantaina sen sain ja aloin sitä sitten pitkän työpäivän jälkeen kasaamaan... kaksi jumalattoman isoa pahvilaatikkoa täynnä puulevyjä ja ruuveja yms. makasi sängyllä pitkin pituuttaan... aikani ähkittyä sain ekan laatikon auki, purin sen mutta ohjeet puuttuivat. Meinas siinä tulla hätä käteen ja paniikki iskee kun ei vielä toistakaan laatikkoa aukaistaessa löytyny mitään muuta kuin pieni lappunen johonkin turva hommelin kiinnitykseen ja seinän yhteistyöhön.
Onneksi sitte löyty ohjeetkin ni ei tarvinnu pelkän pahvikannen kuvan perusteella alkaa sitä väsäämään. Mitähän lie siitäkin olis tullu aikaan, pelkkä räpöstys kait, jos sitäkään.. Ittensä tappo ase viimeistään... XD

Aloin sitte koota sitä aina niin avuliaan pikkusiskoni, Jonnan, kanssa.
Siitä vaan ohje kirja silmien alle ja veteleen oikeita osia lattialle ja laitteleen siihen sitte ruuveja ja tunkeen puutappeja: "Meniköhän tuokin nyt jo vähän liian syvälle? Onneks ei oo välii kumminpäin menee..." Vähän aikaa ähräsin niitten kimpussa ja kohta sainkin käsiini toisen projektin. Yhtä ruuvin ja mutteripultin sekoitusta laittaessani lausahdin:
"Meniks tää ny ihan oikein päin epä vahingossa? ja menihän se. Eipä tarvinnu alkaa kasaileen enää sitä, kuten jouduin irrottaan yhen valmiiksi saamani kaapin osan, ku olikin hyllyt menny väärin päin ja paistoi ruma levyntakanen eteen. XD
Vierähti siinä kasaillessa kivasti pari kolme tuntia ja oltiin jo loppu suoralla, kunnes yksi itsekäs ruuvi päätti pistää kapuloita rattaisiin eikä meinannu lähtee irti ku satuin ruuvaamaan sen epähuomiossa väärälle puolelle vedettävän kaapin kiskoja.. Voi juma että oli vaikeeta saaha se siitä sitte irti. Jotain parikymmentä minuuttia meni kunnes se päätti irrota. Olin varmaan ihan pää punaisena ku otti pattiin se ruuvi.

Johtojen kanssa meinas olla vaikeuksia mutta onneksi sekin hoitui ihan sutjakkaasti.sain jopa yhen ylimääräsen jatkojohdon pois jaloista.

Nyt sitä sitte istutaan tietsikkapöydän ääressä tyytyväisenä saavutukseen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.