IRC-Galleria

Rillu haluaa humaltua ja rillutella :PPerjantai 27.02.2009 19:03

Elämä antaa elämä ottaa...Tiistai 24.02.2009 16:13

Tämä neiti se pyytää anteeks kaikilta vaikka en tiedä mistä hyvästä eli siis siitä pahasta!
Muistikuvia ei TAASKAAN ole mutta pahasti olen varmasti sanonut joillekin :(
Siis anteeksi...aikuisten anteeksi! <3 :´(

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.02.2009 12:26

Ihanaa..niko ja sauli oli eilen gigglinissä :)

[Ei aihetta]Tiistai 17.02.2009 13:58

No johan sitä löytyi....pienen pieni mustelma polvesta :D
Ja joku on kai raapinutkin mua viikonloppuna...wtf?

Voisko joku selittää... :)

[Ei aihetta]Maanantai 16.02.2009 14:42

Viel ei oo löytyny uusia mustelmia weekendin jäljiltä mutta takaraivoon on ilmestynyt patti :D
Tämä on jo uutta! :)

<3Lauantai 14.02.2009 12:48

Ihanaa Ystävänpäivää Mussuille! <3
Kauris
Kauris alkaa puhua kaikkitietäväiseen sävyyn ja jakelee auliisti neuvoja alkuillasta. Kännissä kauris vapautuu ja todennäköisesti saa iskettyä itselleen seuraa. Kauris on kuitenkin harvoin se, joka oksentaa naapuripöydän tuoppien päälle. Uusia ystäviä hän kyllä hankkii kymmeniä, jotka sitten aamun valjetessa jäävät unholaan ja kauris palaa taas ylhäiseen yksinäisyyteensä.

Vesimies
Vesimiehelle maistuu toisinaan muukin kuin vesi. Ja jopa useita päiviä putkeen, kunhan draivi saadaan päälle. Flirttailu on myös veskarin lempipuuhaa ja saattaapa vesimies eksyä baaritiskille tilailemaan sitä vettäkin illan viimeisten hitaiden aikaan.

Kalat
Kalat rakastaa ryyppäämistä. Kaikki juomat maistuu, sekä omat että muiden. Ilo on irti alkuillasta ja loppuillasta on vieraana rähinä, itku tai naapurin varattu tyyppi.

Oinas
Maistelee tyylikkäästi ja tahdikkaasti ostamaansa viiniä tai olutta. Päällepäin ei huomaa vaikka olisi kuinka peet olalla, paitsi siinä vaiheessa, kun oinas vetää tyylikkäät ilmalennot baarin portaissa ja hukkaa kännykkänsä.

Härkä
Vetää pullotolkulla mielijuomaansa, pikkuhiljaa alkaa silmät lupsamaan ja härkä saa jopa pari sanaa suustaan. Ensin härkä väsyy, sitten pari paukkua lisää ja härkä laulaa suu ammollaan karaokea muiden mukana. Yleensä löytää kotiin, mutta saattaa toisinaan herätä mukavan lämpöiseltä vessan lattialta.

Kaksonen
Kaksonen ottaa reippaasti ja sen kyllä huomaa. Suu käy yhtä paljon ja rasittavasti kuin selvänä.Ainoa ero on, että puhe sammaltaa. No, kädet käy sitten sitäkin enemmän, ei ole väliä onko oman vai vieraan jalka kyseessä.

Rapu
Rapu ryyppää kalsarikännit kotona, toisinaan lähtee baariin, mutta siellä yleensä muistaa olla siivosti. Joskus menee vähän yli, mutta tiettävästi siitä ei riitä puhuttavaa viikkoa pidempään. Ravut ovat taipuvaisia tissutteluun.

Leijona
Leijonalla ei pahemmin ääni muutu kellossa, meno vaan yltyy. Jos leijonalle on normaalia hyppiä pöydillä ja pussata baarimikkoja, tuskin kattorakenteetkaan jäävät rauhaan. Kunhan vain kaikki huomaavat!

Neitsyt
Neitsyt on nipo juomansa suhteen ja juo sitä säästeliäästi aina kahteen paukkuun asti. Sen jälkeen lasissa alkaa olla enemmän viinaa kuin lantrinkia. Ja sen kyllä huomaa. Estyneestä neitsyestä tulee seksipeto tai vähintään naisten/miesten naurattaja.

Vaaka
Vaaka on yhtä hilpeä kännissä kuin selvinkin päin, lisäksi meno alkaa yltyä ainakin flirttailun suhteen. Vaaka suostuu juomaan vain hienosta lasista pikkusormi pystyssä. Aamu meneekin sitten vieraassa asunnossa alushousuja etsien.

Skorpioni
Skorpioni juo vain vaarallisia juomia, kuten viskiä. Kaikkialla hän näkee mahdollisen seksikumppanin eikä unohda tehdä sitä selväksi, olipa kyseessä varattu tai vapaa saalis. Loppuillasta hän saattaa jopa laittaa rähinän pystyyn, mikäli samaa tyyppiä onkin saapunut iskemään kilpailija.

Jousimies
Jousimiehellä menee aina lujaa, mutta kun viinaa sotketaan joukkoon,alkaa meno mennä melkoiseksi tohinaksi. Ajan- ja paikantaju katoaa, (usein myös tavaroita tai ainakin rahaa.) Jos on hyvä päivä, illasta tulee mitä onnistunein, Jos on huono päivä, saavat sen kanssaryyppäritkin kokea nahoissaan. Itkuhan sieltä aamumorkkiksessa voikin sitten tulla, kun jousimies luulee ettei kukaan näe. Vasta sitten Hän havahtuu, että on nukkunut yönsä jatkopaikan sohvalla koira kainalossa.

:)Maanantai 02.02.2009 18:03

Sorry jos teidän vieraslistalla pällistelee useasti Lil`R :)
Tällä mun kannettavalla kun on muitakin käyttäjiä kuin minä (aina silloin tällöin) :)

Mutta asiasta kuuteensataanviiteenkymmeneenyhdeksäänsataantuhanteenmiljoonaan...
Huomenna Tampereelle,nääs!
Jos siellä kävin mäkissä lihottamassa itteään ja tulis sit takas tasavallankadulle :D :D

Teillä on aina paikka mun sydämessä! <3Maanantai 02.02.2009 01:45

Tässä sitä alkaa hyviä ystäviään,rakkaimpiaan arvostamaan entistä enemmän!
Kaikilla ei näytä olevan samanlaista luottopiiriä ku mulla! :)
Ihanaa että ootte mun elämässä <3

Nasu tuli takaa Puhin vierelle.
"Puh!" kuiskasi hän.
"No mitä?"
"Ei mitään", sanoi Nasu ja otti Puhin käpälästä kiinni.
"Tarkistin vain, että olet siinä."

kukko voi lopettaa kiekumisen!Sunnuntai 01.02.2009 19:15

Luuleeko ne PIKKUPILLUT oikeesti että teidän typerät keksityt jutut menee läpi?!?!
Voittehan te egoilla niillä niille teidän "kavereillenne" :D
Kyllä sitä on varmaan siellä korvien välissä jotain vikaa kun pitää muista keksiä perättömiä juttuja että saa vähän säpinää tylsään elämään!
Tyhmästä päästä kärsii koko paska...pitää näköjään ihan paikkansa :)
Mulla sentään on ystäviä jotka ei tollasia juttuja usko,ne tietää mun elämän! <3