IRC-Galleria

T3 1-8.6-2009 ♥Maanantai 08.06.2009 16:17

Kotona jälleen.. mahtava viikko takana kera ihanien ihmisten. Alkuviikosta oli tuttu tunne niikuin aina uusilla leireillä et " ei täst tuu mitää, häivytään " mut kuten aina, toisinkävi, leiristä tuli unohtumaton! Leirillä sattui ja tapahtui sitten vähän loppupuolella ja kenellekkäs muulle kuin minulle :) Oon tosissani ilone että pääsin kaikesta huolimatta jatkamaan leiriä teidän kanssa ja sain olla/vetää leirin loppuun saakka ♥
Aivan älyttömän suuri kiitos kaikuu ihan ensin teille _kaikille pikkusille_, olitte jokainen täysillä mukana loppua kohden mentäessä, olitte jokainen aivan mahtavia persoonia, pysykää juuri tuollaisina kuin olette ! Pyytäisin viel et tosissaan kaikki ketkä edes vähänkin kiinnostui isostoiminnasta tai edes niistä retkistä ja festareista niin mukaan vain !!! Olis tosi kivaa jos oltais suurimman osan kanssa yhteydessä tästä päivästä lähtien :)

Suuret kiitokset myös työkumppaneilleni; Hannulle, SUSKILLE, AO Eerolle + muille isosille, ilman ketään teistä ei olis leiristä tullut näin ikimuistoisaa, saatiin jopa pikkuset nauramaan iltaohjelmissa! :) JES kaapo tais olla kova sana, no kyllä se oli kieltämättä aika hellyyttävä :)

Viimeisenä päivänä/iltana nousivat tunteet pintaan suurimmalla osalla leiriläisistä, myös meistä ohjaajista taisi muutama kyyneleen päästää :'') Teistä monesta tuli miulle todella tärkeitä ja rakkaita ihmisiä tämän viikon aikana, positiivisuuslappua lueskellessani meinasin taas ruveta poraamaan niistä monista ihanista sanoista ja " parane pian " tervehdyksistä <3 Kiitos teille kaikille, juuri te teitte leiristä teidän omannäköisen, eihän me unohdeta tätä viikkoa koskaan!!? PIDETÄÄHÄN YHTEYTTÄ JATKOSSAKIN!!?!!?

"KUN JUMALA SANALLAAN SINUTKIN LOI
HÄN TARKOITTI SAMALLA NÄIN
SÄ ARVOKAS OOT
SÄ OSAAT JA VOIT
MÄ TUOLLAISNA RAKASTAN SUA "

(päivitystä voi tulla)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.