IRC-Galleria

Lilan

Lilan

höpöhöpö

Niin siitä joulusta!Maanantai 26.12.2005 22:45

Niin tosiaan, joulu oli. Oli luultavasti viimenen perinteinen joulu tuolla mummulla ja papalla. Pukki toi kaikkea kätevää. Oon nyt syöny jo neljä kertaa jouluaterian tässä (just tänään oltiin iskällä ja äitillä ja siellä oli vähän vieraita+jouluruoka, sit eilen saken broidilla viettämässä meijän toista joulua+jouluruokaa) ja ylihuomenna pitäs olla rantakunnossa tuolla kanarialla! No, mut hei, kaks päivää aikaa. Tässä ehtii ihan helposti rantakuntoon!

Ajattelin huomenna illalla mennä pakkailun jälkeen käymään solariumissa, koska joulun pakoilee puol matkaa aurinkoo muuten. Palan niin herkästi. Mulle vähän suositetiin et kantsis käydä pari kertaa niin iho ei oo ihan shokissa siellä. (on muuten aika vaikeeta kirjottaa laastari etusormes).

sit sit...mitäs sit. Ainiin oon ihan innoissani (unohdin)! Joka johtuu siitä että me Saken kanssa suunniteltiin muuttaa Kirkkonummelle täs vuoden sisällä, keväällä tai jotain. Jeejee! Kirkkonummi on ihanin, siellä on kaikki kaverit ja tutut. Voin rupee soittelee taas et "voiksä olla?" kun kaikki on niin lähellä. Ja sit voi mennä peurikselle pulkkailee ja käydä kävelyllä JONKUN KANSSA (sakkea ei lasketa). Sit meen Prismaan töihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.