IRC-Galleria

pussikaljaa ja kaukosäädinlatureita.Sunnuntai 02.07.2006 19:50

Eilinen heh. Aloteltiin Ruuskalla ja mentiin sit tyttöporukalla pussikaljalle museonrantaan. Posliinitki vieraili mut meidän ylimahtavan huumorimme ansiosta he ovat nyt parhaita ystäviämme.
Siskoki eksy Raaheen ja siitä piti huolta pitää, toisin sanoen juottaa kaljaa ettei se palellu.
Kävelykadun teenage-parkki tuli erittäin tutuksi eilen kun siinä muutama tunti istuskeltiin ku Ruuskaa ei saanu irti siitä jostain kumman syystä.

Kun sitten vihdoin sain Ruuskan suostuun lähteen niille nuksiin, ootettiin vielä taksia jonkuaikaa mut päästiin lopulta perille ja mikä mahtava vastaanotto meillä olikaan täällä! Olle hoippuroi pystyyn nojatuolista ja lähti lataamaan kaukosäädintä. Ihmeteltiin vähän siinä et mikäs on homman nimi kun yrittää laturin päätä kaukosäätimeen työntää mut kyllä sille sit naurettiinki.
Seuraavaksi Olle päätti mennä herättään Anua et vie sen yläkertaan omaan sänkyyn nukkumaan siittä sohvalta.. Anu ei meinannu herätä niin sanottiin et eikö se Anu vois sitte nukkua siinä.. Olle tokas järkevänä. "Ei ku kyllä mä vien sen kotiin.." :D olikai meillä omat hullunhauskat hetkemme taas eilen. Ruuska oli ihana ja lämmitti mua koko illan vaikka menikin Juulin kans kihloihin aikaisemmin ja vähän kaikkea muuta hauskaa vielä siinä yöllä kjihkjeh! ;>

Tännää kotsuomee rantsilaan. ei innostais. onneksi ihanaihana anskuni vie mut sinne niin menee matka joutusaan jutellessa! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.