IRC-Galleria

SULATTOSunnuntai 05.08.2007 17:20

avavavavavava! olipa huisia. huvilahti meni nappiin. meillä oli siellä semmone merirosvo-aiheinen musiikkishow jossa näyttelin lasta. oli niiiiin hauskaa ettei mitn järkeä. vähän inprovisaatiota peliin ja hyvä tuli. kuviaki olis ihan vitusti mutta ei saa vielä konneelle. :(

KUURADIO! parasta. tanssitutti, mutta tulitikkuja ei piiloon laulettu, joka jäi harmittamaan. Tulitikut piiloon vaan, ettei poltettua saa kaupunkia kaunista. (8) namnam.

aivan ihana ilmaki sattu! ja iltaan asti oli hauskaa, oikeastaan yöhön asti. aamu kympistä neljään asti yöllä sulatossa. jaiks! mitähän sitä. tapahtu niin paljon ettei ees muista kaikkea vaikka selvisin juomalla vain yhen viskihörpyn.

norpan kans seikkailtiin sekä tanssittiin huimastikkin ja krisun perässä juostiin seikan kans pitkin mettiä. kyyti kaupunkiin oli erittäinkin kumpurainen, mutkainen ja todellakin vaarallinen. joku osaa kyytsätä pyörällä.

vitsit että oli parasta.

saaraahan tuo on vähän ikävä. ja jannea, joka palasi norjasta aikaisemmin kuin kuvittelin mutta ei raaheen asti selvinnyt.

tänään oon nettilehtikoulutuksessa istunu ja illalla olis sulaton loppupilleet ja rantsilaanki pitäis vielä tänään selvitä, huomenna töihin. vitttttjake ku viikon päästä kouluunki pitäis mennä. on se hurrrjaa. vielä viikko töitä.

ostinpa toissapäivänä ekstempporee dvd-soittimenki. she's the man oli huippu. tsekatkaa!

näillä mennää! haluan annalta kuvia!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.