IRC-Galleria

kaikkea sitäMaanantai 13.08.2007 00:58

keskiviikko taisi olla viikonpäivä kun lillabay meni villiksi. olipa aikasta huisia varsinki ku piitsin peluu onnistu niin pirun hyvin kännissä. torstaina piti rantsilaan tulla mutta ku työt peruuntu ja vitutus alko nouseen niin hyppäsin raahesta rantsilaan menevästä bussista jo paavolassa pois.

arttupelastaja haki mut sitte ruukkiin ja mentii annikalle ja artun hiukset sai uuden uskon niin myös minunkin ja kiitokset artulle joka antoi minulle plondia raitaväriä ja sain vähä uutuutta väriäki tukkaan jeje.

no siinä käytii pitsallaki bruukisa ja hyvvää oli, sittehä teemuki pääsi jo autokoulusta ja lähettiin käveleen romanttisesti sateessa, mutta onneksi janne tuli vastaan skootterilla ja vei mut turvaan ;D sateensuojat kunniaan. teemu jäi yksin sateeseen. no tuli se sitten perässä heha. no, niitten kans sitten hengasin ja paskaa puhuin yhellä meijän vakipaikoista ja sitten arttu vei mut rantsilaan illan koittaessa.

pepenä oli töitä juu ja niin oli lauantainaki mutta töiden jälkeen lähin pussilla ouluun ja kävin jannen kans leffasa. evan taivaanlahja oli aika katottava. oli muuten hyvä hamppari siinä finnkinon hampparipaikassa! halapaa ja hyvvää pittää mennä toistekki.

oulusta leffan jälkee rantsilaan jossa leena kaappas mut kyytiin ja härkäjuhlia kohti! siellä oli tuttuloisia ja pailattua tuli ja hauskaa oli - selvin päin! isäntäkihä tuo yllätti ja tuli siellä käymää vaikka vitut se mistää härkäjuhlista tienny. eihä tuo tienny vissii ees että olin siellä ennenku näki. seuraavana päivänä muuten olis kuulemma voinu vannoa kautta kannon että olin ollu päissään siellä. :OO. no, sille annoin avaimet ja se kävi raahesa ajelee ja hakee mun kämpiltä laturin.

oli muuten vitun hauskaa viime yönä saaha akkuun pykäliä ku puhelin ollu sammuksisa muutaman päivän, järkevänä ku jätin laturin raahee. niin tosiaa härkäjuhlista mentii ruukkiin ja kaikki meni tervikseen niin minähän lähin teemun kans poriseen henkevejä :D reilu tunti kärvisteltiin pihalla mutta olihan meillä ainaki hyvät jutut! harriki siihen säikäyttämällä tupsahti ja päti sillä kuinka tussi tykkää että sillä piirretään. ö_o

Joo. no kolomen aikaa sitä pääsi eilen nukkuun ja tänään oli VIIMENEN TYÖPÄIVÄ vanhainkodilla. ei ennää sinne. ikävä kai niitä tullee. vanhukset on aivan parhaita. aijaijai. haikeeta.

ja voi paska huomenna kouluun! no, ei auta. onneksi näkkee jannea.<3

Tea KUITTAA perklllll.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.