IRC-Galleria

krpt!Sunnuntai 19.08.2007 19:29

Noni. eka kouluviikko ohi ja lintsaussaldo tähän mennessä vaivaiset 3h. joista yks muuten jonku revonlahtelaisen pojan takia jota piti nähä ja lintsasin, mutta joka lähtikin sitten ilmoittamatta aikaisemmin kotiin. perkl.

koulusa on ollu oikeestaa aika rentoa. on nähny kaikkia kavereja ja semmosta. niin ja mulla putos kyllä iiiiso taakka kannoilta ku ei ennää tarvi olla huolissaan saaran puolesta et mitä sille tapahtuu ku sei oo koulunkäyntiin jaksanu panostaa mutta NYT mun ruuska on päässy mieleiseen kouluun ja sen myötä ehkä munkin tuccaa alkaa laitteleen tulevaisuudessa. ;><3 ihanaa, että mun tytöllä on jotain tekemistä! :D

pepenä tosiaa sen viimesen tunnin pinnasin ja sitten ajauduinki kämpille nukkumaan. nukuin jonku neljä tuntia ja heräsin puhelinsoittoon: illalla grillipileet. siivosin siinä ja semmosta ja lähin sitte kaupan kautta nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja seurasta. hupasaa oli, vaikka tunsin olevani pieni niiden muutaman vuoden vanhempien joukossa.

käveltii norpan kans sitte isoholmesta kaupunkiin yöllä pikkupienissä ja nukkumaan alettiin.

aamulla aikasin ylös ja ouluun lähtö. melkeenpa 400e siellä taas meni. sisustuskamppeita. aaw. elvistä ja marilynia.<3 shoppailun jälkeen jäähallille kärppäpelliin revonlahen poikain kans. on ne kärpät parhaita. mahtava fiilis oli hallisa. sieltä kaijonharjuun ja sieltä kaupunkiin ja bussilla raaheen. oli hauskelis ilta. :)

tänää a-jokela tuo mun eiliset ostokset ja pääsen täyttämään seinät tauluilla ja muilla jess! janneki tulee kohta. hienoa, mahtavaa.

tässäpä kaikki tältä erää.

Niin, kävelinpä tänää aamupäivällä tornitalolta pattijoelle perälään. reipasko, joo!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.