IRC-Galleria

LilleLobster

LilleLobster

on niin helppoo olla onnellinen<3
Olin tänään armeijan infotilaisuudessa. Se ei ole enää valintatilaisuus, koska ne ei enää valitse siellä mitään. Tuhti infopaketti armeijan arjesta, eri koulutusmahdollisuuksista, ja ikuisuuden vievät 2 haastattelua.

Olin laittanut hakukaavakkeeseen, että TYKISTÖ II/08, ja sitten melkein minne vaan, Niinisaloon, Hämeenlinnaan tai vaikka Vekaralle, kuhan nyt sitten tykistöön. Jostain kumman syystä.

Mutta eipäs sinne näköjään niin vaan päästäkään. Vaikkakaan en havainnut muissa tilaisuuteen osallistuneissa tytöissä erityistä innostusta tykistöä kohtaan, siellä ei sitten ehkä olekaan tilaa. Joten kai ne tytöt sitten huijasi, ja kaikki hakee salaa tykistöön, kun kerran paikat loppuu kesken.

Tai ei ne kesken lopu, kai. Yliluutnantti ja majuri vaan levitteli käsiään, ja kertoi jotain "kun ei me tiedetä monta tyttöä...kun on se Tamperekin huomenna..ja tykistöön...ei voida kyllä luvata mitään." Ja kuin lämmin kädenpuristus lopuksi "voi se olla, ettei sinne mahdu."
Niin ai tykistöön vai? Puhuttiinkohan me siitä samasta kenttätykistöstä, mistä ne kertoi, että siellä on parikymmentä paikkaa naisille?

Mitä sitä täytyy naisen tehdä nykysuomessa saadakseen yhden paikan tykistöstä, edes Vekaralta? Sinne pääsee naiset helpommin näköjään kuskiksikin, kuin tykistöön xD

Mutta toukokuun alussa tulee sitten kirje kotiin. Ei huvittais enää yhtään odottaa. Eikä ne musta kuitenkaan eroon pääse, jos ne ei ota mua nyt sinne, niin ens vuonna mä täytän ne laput:
Tykistöön,
Viestiin,
Ilmantorjuntaan,
Kuskiksikin, vaikka mulla ei ole minkäänlaista korttia,
Laskuvarjojääkäri,
Taistelusukeltaja...

Okei, ehkei kolmea viimeistä, mutta luulis, että silloin ne huolis mut..tai luulis niitä paikkoja löytyvän:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.