IRC-Galleria

LilleLobster

LilleLobster

on niin helppoo olla onnellinen<3

Vituttaa...Keskiviikko 22.03.2006 23:19

Päivä ollu viimesen päälle vittumainen. Miten musta tuntuu, että kaikki on tänään suuttuneita mulle? Aargh..ei jaksa!
Ja kaikkein vähiten mä jaksan enää yhtään tyhmien urpojen jatkuvalla syötöllä tulevia juttuja. Jos teillä ei ole mitään järkevää sanottavaa, niin pää kiinni! Jos ette tiedä mikä on konditionaali, niin älkää *piip* edes vaivautuko puhumaan mulle!
Siis ainakaan tänään..

Tyhmät ihmiset on niin rasittavia. Kun ne ei osaa, ne ei kykene, ne ei pysty. Niitten seurassa ei halua määräänsä enempää olla, eikä niitten juttuja kuunnella. Kun ne ei tajuu..Siis ei voi käsittää..Mitä sellaisen ihmisen päässä liikkuu, joka kuvittelee itse olevansa toooosi fiksu, mutta ne puheet onkin jotain ihan muuta. Ei niillä sen vertaa päässä liiku!!

Ja sitten on nää jeesustelijat. Enkö mä nyt tasan saa elää niinkuin haluan, ilman, että tarvii koko ajan olla urputtamassa, miten tää nyt ei oo ihan niin konservatiivista mitä sen toivottais olevan.. Lopettakaa se omien mielipiteittenne jakaminen! Tai sitten niistä vois keskustella ihan asiallisesti, eikä vaan olla asenteella: "minä olen kuitenkin oikeassa, meitsi meitsi, vittu vittu, niinku niinku"!

Siis mun pää ei kestä enää.. Keskittykää siihen mitä teille sanotaan, ettei tarvii kerrata miljoonaan kertaan! Mä en jaksa enää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.