IRC-Galleria

sepposammakko ja kassijalkakimalainenLauantai 22.07.2006 05:36

Fanni ja mä oltiin kiertelemässä Lappi cityä ja löysimme hyvin mukavan paikan, missä aina jumitamme T__T nimittäin patolammen håmå siltä .. halusimme tutkia, mitä sen sillan alla oli, ja löysimme sieltä sepposammakon ja Kiimaisen KASSIJALKAKIMALAISEN, joka veti siellä ihan kympilla kuperkeikkoja XDD päätimme ottaa seppo sammakon ja jättä kassijalan jumppaamaan sinne . sitten oltiin saatu seposta tarpeeksi ja katsoimme osaako se lentää.? se osasi aika hienosti lentää minun kädestä osuuspankkin kukkapuskaan ..

sitten mennimme uudestaan siihen samaan paikkaan missä olimme jumittaneet jo 3 tunti ..aloimme nauraa kaikkia vastaan tulioita koska he oli niin vitun lepposia kaikki XDDD sitten yht äkkiä fannin suusta valui kuola ja hän sanoi muistaneensa yhden asian (huom: hän muisti vain yhden asian *) että hänen suklaa patukka oli jäänyt kassijalka kimalaisen lähelle sillan alle . menimme noutamaan sen ja kukas se siellä sillan alla oli ? siellä oli ööh toinen sammakko annoimme sen nimeksi seppo : D sitten pemppa tuli pörräämään siihen sen pv kanssa ja sitten se pölli sepon ja laitto sen jätski purkkiin ja vei sen niiden äidille ... jee jee !

hooh sitten menimme pandapuistoon missä oli porukaka ja mä ajoin pempan pv ja mä ''osasin'' sen jutun ihan täydelisesti .. muuta en jaksa kirjottaa enää sanaakaan tämän sanan ja lauseen jälkeen paitsi että en jaksa laittaa mitään välimerkkejä koska olen aika HÅMÅ kun minua väsyttää ja menen nukkumaan ! muuten fanni opettele sylkemään ettet aina sylje muo naamaan tai housuihin XD ja se jätski oli hyvää myös ne kumikarkit XDDD <33

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.