IRC-Galleria

one week down, one to go.Lauantai 09.06.2007 21:15

Löysin äsken jopa mun maailman vaikeimmalle vartalolle bikinit! Ei ny iha perinteiset mut siis semmosen asun jossa voin mennä biitsille! Huh hei on tää kinkkilä mainio paikka.

En tajua noita putiikkeja joissa on isolla "NO FITTING" kuka helkkari uskaltaa mitään sieltä ostaa kun ei saa päälle kokeilla. hmph. widdu.

Ollaan nyt täällä new territories alueella. Kävin yksin kiertelemässä kun aki jäi nörtteilee hotellille ja vähä sitte eksyin tietty... pikkasen joutu kiertelee ennenku löyty oikee katu. Täällä on paljon paikallisempaa porukkaa ja ihmiset vähän tuijjotelee perään ja kukaan ei oikein puhu enkkua. Mielenkiinnolla oottelen ens viikon Kantonin reissua..

Katottiin muuten Rocky kutonen. Enpä oo vähään aikaan nähny mitään niin huonoa elokuvaa! Oceans 13 oli hauska. Kinkki vitsit meni vähän ohi mut voin kertoa et kinkkejä nauratti.

Ainii hitto asilla oli palaa päreet tänää ihan kunnolla. Käytiin paikallisessa syömässä, tilattiin sitten sapuskat ja juomat, mä sain pelkästään vesipullon, en lasia ollenkaan. Ruoka tuli, ilman riisiä! Jouduttiin pyytää riisiä, vesilasi ja haarukka akille kun ei se suostunu puikoilla syömään.. Palvelu oli tosi nihkeetä. Aki maisto hienon näkösiä fried chickeneitänsä ja ilme oli semmonen ku se olis just maistanu pulun paskaa! Sen jälkeen se sylki fried chickenit tee mukiinsa ja jäi ruuat syömättä. Mulla oli ihan hyvää pöperöä mut paska maku jäi siitä paikasta ja palvelusta.
Onneks aki sai pastaa viereisestä kuppilasta ja naurettiin räkäsesti et olipas kinkki paikka! Iso myyrin kinkkiruakala päihittää ton sata - nolla!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.