IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Kiitosta vaan ^__^Keskiviikko 01.02.2006 18:00

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Jaahans, mitäs sitä sit tähän keksis...

1. Tyyli ennen tarkoitusta: tämä pätee sekä "tavallisessa" elämässä että harrastuksissa - ja varsinkin jälkimmäisessä. Kaikkea epäkäytännöllistä ja kallista pitää olla, vaikkei sitä oikeasti edes tarvitsisi. Myös tavan elämässä pitää aina olla mahdollisimman "style", eli esim. tavan kauppareissulle ei voi lähteä verkkareissa ja räjähtäneen näköisenä.

2. Hiukset: ehkä hieman edelliseenkin liittyen, minua ahdistaa jos en ehdi tai voi laittaa niitä kunnolla vaikkapa kouluun tai muuten vaan johonkin lähdettäessä. Aina kun ei voi niitäkään hatulla peittää... Aina pitää olla tosi "jees".

3. Höpöttelen itsekseni: koulussa tunneilla (varsinkin matikan) huomaan joskus ajattelevani asioita/tehtäviä ääneen. Muutenkin on tapanani selitellä kaikkea hölmöä suu vaahdossa ilman mitään suurempaa syytä. Ehkä epävarmuuttani tai sitten jotain muuta =).

4. "Kaikki mulle heti nyt": Vaikka olenkin suhteellisen pitkähermoinen (joskus liiankin), niin sisimmässä monesti kiehuu jos joku vitkastelee jonkun asian kanssa...

5. Perfektionisti: ...saatika sitten jos ko. henkilö tekee asian väärin tai edes eri tavalla kuin minä itse tekisin. Lopputuloshan se ratkaisee, mutta... argh.

Muahah, siinähän sitä jo onkin... ^^

Haastetaanpa sitten vielä seuraavat ihmiset samaan tehtävään:
Juizer
Kit_Fox
Miss_Bean
TOIKKI ^^
Jellona_

haNkalaa päättää, mutta näillä mennään. Mwhah.
- Vanhemmat »